Ha a napi kalóriakeretem 700, az nagyon alacsony?
Figyelt kérdés
Igazából ha nem figyelnék oda, sem ennék sokkal többet, bár így azért egy kicsit jobban kell ügyelnem arra mit, és mennyit. Szerintetek normális ez?2013. júl. 7. 17:29
1/9 anonim válasza:
teljesen normalis, ha 2 eves vagy ... ha nem, akkor massziv koplalas
2/9 anonim válasza:
Biztos hogy nem 7000-at akartál írni? Mert 700 az nagyon kevés! Bár ez függ kortól, nemtől, magasság, genetika..stb, de akkor is.
3/9 A kérdező kommentje:
18 éves vagyok, 157 cm kb és úgy 56 kg (és lány)
2013. júl. 7. 17:42
4/9 anonim válasza:
a nagy fenet nem eszel tobbet mint 700/nap. ha annyit ennel nem 56kg lennel hanem 36. amugy igen keves, eppen kicsit tobb mint FELE a napi MINIMUMNAK. nyugodtan csinald, majd elcseszed az anyagcsered, elveszted az izmaidat, egeszsegtelen leszel.... tokre megeri.
6/9 anonim válasza:
Mikor hetekig 800 kalórián éltem hetente 2,5kg fogytam. 5 hét alatt sikerült elérni a célom persze mozogtam is. Miután abbahagytam egy ideig tudtam tartani majd szép lassan vissza jött a fele.
7/9 anonim válasza:
tegnapelőtt 18:01 azt irtam eppen kicsit tobb mint fele. 600 a fele.
8/9 anonim válasza:
Attól függ mi a célod. Mondjuk, az egészségedet nem kéne érte feláldoznod akkor sem. Én már sok mindent nem tudok visszacsinálni, légyszíves Te ne rontsd el magad. :(
9/9 anonim válasza:
1200-1400 a minimum, hogy a szervezeted rendesen működni tudjon. (8-as vagyok)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!