Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Nagyon sokat ettem ma?

Nagyon sokat ettem ma?

Figyelt kérdés

Kicsit sokat ettem ma úgyérzem..Vagy ez belefért a diétába?

R: 2dbfőtt tojás, 2 szelet paprika, egy kevés póréhagyma, és egy kevés lilakáposzta

E: húsleves (tészta nélkül) kb. 100-150gram főtt hússal, 2 kelbimbó, 2 közepes főtt répa

U: ebédről maradt főtt hús (kb. 80-100gramm) 1 szelet paprikával, 1 főtt répával

V: 1 szelet (kb 120gramm)sült tilápia hal, 70 gramm sült karfiollal.

Nagyon sok? 17/L 165cm, 56 kg

2014. szept. 28. 22:45
 1/6 anonim ***** válasza:

Inkább roppant kevés, bár nem számoltam ki...

Jókat ettél, a sült karfiol remek cucc, nálam fél kiló az abszolút minimum, amit képes vagyok belőle enni... :D

A zsír talán kicsit kevés.

2014. szept. 28. 22:53
 2/6 anonim ***** válasza:
17 évesen ilyen értékekkel miért vagy ennyire komoly diétán?
2014. szept. 28. 22:56
 3/6 anonim ***** válasza:
tök jó koplalni, mikor amúgy is túl sovány vagy...
2014. szept. 28. 23:18
 4/6 anonim ***** válasza:

Sok?Kisanyám te el vagy tévedve! :DD

Ez a sok:

R: 3 szelet fehér kenyér(a rendes kenyérből, nem a kis vékony izé), vajjal, szalámival, mellé salinak 3 paradicsom, 2 uborka-nagy-, 2 paprika

E: húsleves, tésztával, répával és petrezselyemgyökérrel, csirkeaprólékkal-máj, zúza, szív.

Második nem kellett, mert az asszony túl jó palacsintát sütött. Abból ettem kb. 16-ot. De lehet többet, nem számoltam. Mákkrémmel volt töltve :D Valami isteni finom!

V: rántott csirkemáj -4 db, nagy-, 3 szelet fehér kenyér, olyan, mint reggelinél, és a sali: 4 paradicsom, 1 paprika, 2 uborka.

Na ez sok! De nem érdekel, mert hétköznap a meló miatt enni sincs időm.

2014. szept. 29. 01:05
 5/6 anonim ***** válasza:

Ez egy rendesen kalória mínuszos étrend. A fehérje az rendben van azt jól összeraktad. A CH meg a zsír az kevés, nem szabad ennyire levinni. Vagyis mindent szabad :) ha neked így jó csináld, mindig a saját tapasztalat hozza a legjobb felismeréseket :)

Ez a lenti már nem a kérdéshez tartozik csak filozofálgatok :)

A BMR (alapanyagcsere) értéket ezzel lejjebb viheted annak pedig az a veszélye hogy amikor befejezed a fogyókúrát kevesebb kajától is könnyebben hízol, mert a szervezetedet belekényszerítetted egy raktározó üzemmódba. Magyarul átállítottad.

Biztos hallottál már olyat (vagyis csak a halál biztos) hogy valaki azt mondja: nem eszek semmit még a levegőtől is hízom szinte. Na ő ettől hízik, levitte a küszöböt aztán ilyenkor az van hogy még

jobban koplal és még lejjebb viszi a küszöböt. Aztán ha sikerül lefogyni akkor meg azt nem érti miért lóg rajta a bőr és miért nincs szép feszes alakja és miért narancsbőrös :D majd a végén már semmit nem ért. Mint a szomszéd csaj. Hiába mondom neki, nem tudja fejben összerakni erre vesz ördögnyelv kapszulát mert az leviszi a zsírt :DD

2014. szept. 29. 01:06
 6/6 anonim ***** válasza:
Ez egy szuper diétás étrend, egyáltalán nem sok. :)
2014. szept. 30. 17:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!