Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Honnan tudhatom, hogy mennyi...

Honnan tudhatom, hogy mennyi kalóriára van szüksége a testemnek minimum? Ugyanis nem kínozni szeretném, vagy a jojó-módba beleesni

Figyelt kérdés

Használom a kalóriabazis.hu oldalt, amit nagyon szeretek, és a napi adagom min. 1330 kcal-val van megállapítva.Ugye ennyi kell a személyreszabott célom megvalósításához, de gondolom kevesebb is lehet.

Szóval azt honnan tudom, hogy pontosan mennyivel kevesebb is elég? Mert ma pl 1000 kcal körül ettem csak. Szóval akkor ma igazság szerint olyan 1000-el fogytam (mivel nagyjából 2000et éget a testem naponta, magától, mindenféle különösebb sport nélkül)... ???

Jó lenne, ha valaki egy kicsit kivilágosítaná bennem ezt a helyzetet :D

Köszönöm!

2014. szept. 26. 22:04
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm a márkákat!

Egyébként tényleg 150 g fehérjét állapít meg a kalóriabázis, nem emlékszem rosszul. És 67,5 kg vagyok, "zsírosan" :D :D A zsírmenteset nem tudom, hogy kell kiszámítani.

2014. szept. 28. 16:47
 12/12 anonim ***** válasza:

A kalóriabázison százalékok vannak, ha nem egyénien csinálod, 15-30% fehérjével, a Tied pedig majdnem 50%... A test igényeit amúgyis grammban szokták megadni, nem százalékokban.

Fontos a fehérje, de nem hiszem, hogy aggódnod kell mondjuk 100 grammal, 150 inkább maximumnak tűnik az esetedben, igen fehérjecentrikus szemlélet és sok mozgás mellett.

2014. szept. 28. 17:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!