Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Így jó a kalória elosztásom...

Így jó a kalória elosztásom egy napra?

Figyelt kérdés

próbálok max 1200 kalóriát bevinni egy nap,ami általába így néz ki:

Reggeli: 9óra fele 300-400

10órai: 11 óra fele 100 (ez csak akkor ha a reggeli 300 volt)

ebéd: 1-2 óra fele 500-600 kalória

vacsi: 7 óra fele 100-200 kalória

Reggelire mindig valamiféle tojás, vagy halkonzerv zöldségekkel, esetleg 1-2 szelet lenmagkenyér, 10óraira 1 gyümölcs, ebédre hús/hal/gomba/zöldségfőzelék pároltzöldségekkel, vacsira pedig csak zöldségsaláta,vagy esetleg 1-2 tojás

Ezzel fogyhatok? 50kg az álomsúlyom. Heti 3x mozgok 1 órát. (kézilabda) Nem szeretnék gyorsan lefogyni,inkább lassabban,de tartósan. :)

16/L, 167cm 58kg

2014. aug. 30. 14:14
 1/5 anonim ***** válasza:

Szinte teljesen bizonyos, hogy ezzel fogysz, hisz nem eszel sokat és mindent kerülsz, amit kerülni kell s még gyümölcsből sincs sok, a szénhidrátszegénység hatni szokott.

Az elosztásodra nem tudok mit mondani, ha Neked így jó, nem kaparod a falat az éhségtől sosem, akkor jó :) Nem mindenkinek ugyanaz az ideális vagy akár kibírható ezen a téren sem.

2014. aug. 30. 14:22
 2/5 anonim ***** válasza:
Jó lesz, de nem nagyon kéne fogynod szerintem, mert pont jó vagy! :)
2014. aug. 30. 16:06
 3/5 anonim válasza:
Szerintem sem kéne fogynod. Akkor már piszkafa lennél.
2014. aug. 30. 18:29
 4/5 A kérdező kommentje:
Nem, sajnos van rajtam egy kis felesleg. :/ Kerek a hasam, csípőm elég nagy, vastagabbak a combjaim a kelleténél, és a fenekem is eléggé nagy..:S Kicsit aránytalan vagyok..:(
2014. aug. 30. 20:33
 5/5 anonim ***** válasza:
Ha fogysz, akkor is aránytalan maradsz, mivel körte alkat vagy.
2014. aug. 31. 08:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!