Szerintetek ez kb. mennyi kalória lehet?
1 tál (2 merőkanál) paradicsomos káposzta (csak paradicsomból+káposztából, egy kis tápióka keményítővel sűrítve) 3 szelet kb tenyér nagyságú lenmagkenyér (lenmaglisztből,tojásból,só,fűszer,víz..) 1 szelet kb 20g.
Próbűlkozok a kalóriaszámolgatással, de nekem ez nem nagyon megy..mindig csak kb-ra tudom megmondani, de nem bízok annyira magamban. Szóval ez mennyi kalória kb? Ez megfelel reggelinek? (15/L)
Ok.
Esetleg a kérdésemre válasz?
igazából tökmindegy... önmagában ez nagyon kevés lesz a fogyáshoz...
na jó ez nem igaz, inkább ahhoz hogy jól nézz ki
Ha én főztem volna, se tudnám utólag, ha előtte nem mérem le s osztom el, hogy egy merőkanál mennyi... A lenmagkenyér víztartalmáról sincs fogalmam, könnyebb az alapanyagokat mérni. Ha nem saját ételt eszem, főleg nagy ívben tudnék csak becsülni, többnyire meg se próbálom.
Reggelinek szerintem megfelel, el lehet képzelni ideálisabbat, de nem kell mindig minden étkezésnek ideálisnak lennie. Az én étkezéseim is hasonló összetételűek, csak zsírosabbak pár nagyságrenddel. Ha a teljes napban elég fehérjét s egyebeket viszel be, s jól érzed magad így, akkor nehéz jogosan belekötni, azt hiszem.
Ez kb. 350 kcal.
Vegyél egy konyhai mérleget, mert így pontosan nem lehet kiszámolni, csak azzal.
Valamint ajánlom a kaloriabazis.hu-t, ahol beállíthatod a célsúlyt és a jelenlegi súlyt, így ő megmondja mennyi kcal-t ehetsz naponta. És a kaloriabazis-on beírhatod hogy mit és mennyit ettél, így ő kiszámolja neked hogy az hány kcal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!