Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Szerintetek ez kb. mennyi...

Szerintetek ez kb. mennyi kalória lehet?

Figyelt kérdés

1 tál (2 merőkanál) paradicsomos káposzta (csak paradicsomból+káposztából, egy kis tápióka keményítővel sűrítve) 3 szelet kb tenyér nagyságú lenmagkenyér (lenmaglisztből,tojásból,só,fűszer,víz..) 1 szelet kb 20g.

Próbűlkozok a kalóriaszámolgatással, de nekem ez nem nagyon megy..mindig csak kb-ra tudom megmondani, de nem bízok annyira magamban. Szóval ez mennyi kalória kb? Ez megfelel reggelinek? (15/L)

2014. aug. 29. 09:03
 1/8 anonim ***** válasza:
Ezért kell a makrotápanyagokat számolni. Könnyebb is és hasznosabb is.
2014. aug. 29. 09:06
 2/8 A kérdező kommentje:

Ok.

Esetleg a kérdésemre válasz?

2014. aug. 29. 09:15
 3/8 anonim ***** válasza:

igazából tökmindegy... önmagában ez nagyon kevés lesz a fogyáshoz...

na jó ez nem igaz, inkább ahhoz hogy jól nézz ki

2014. aug. 29. 09:50
 4/8 A kérdező kommentje:
ez miért nem jó reggelire?? ebédre majd jön a husi zöldségkörettel, vacsira pedig tojás/hal zöldséggel..
2014. aug. 29. 10:00
 5/8 Tanácstalan2 ***** válasza:
én reggelire ezt ajánlanám: 2 db főtt tojás, 2 szelet sajttal 2dl csapvíz!! ha szeretnéd tudni milyen étrenddel fogytam le 4 kg-ot akkor írj privit!! :) ott szívesen leírom..
2014. aug. 29. 10:16
 6/8 anonim ***** válasza:
Miért mással akarod kiszámoltatni ?? Keress utána, az interneten megtalálható az alap tápanyagok és egyes kész ételek kalóriatartalma is (ha máshol nem, akkor a ételfutároknál. Ennyire lusta nem lehetsz, hogy már erre is képtelen vagy, akkor ne csodálkozz, hogy dagadsz.
2014. aug. 29. 11:09
 7/8 anonim ***** válasza:

Ha én főztem volna, se tudnám utólag, ha előtte nem mérem le s osztom el, hogy egy merőkanál mennyi... A lenmagkenyér víztartalmáról sincs fogalmam, könnyebb az alapanyagokat mérni. Ha nem saját ételt eszem, főleg nagy ívben tudnék csak becsülni, többnyire meg se próbálom.

Reggelinek szerintem megfelel, el lehet képzelni ideálisabbat, de nem kell mindig minden étkezésnek ideálisnak lennie. Az én étkezéseim is hasonló összetételűek, csak zsírosabbak pár nagyságrenddel. Ha a teljes napban elég fehérjét s egyebeket viszel be, s jól érzed magad így, akkor nehéz jogosan belekötni, azt hiszem.

2014. aug. 29. 13:33
 8/8 anonim válasza:

Ez kb. 350 kcal.

Vegyél egy konyhai mérleget, mert így pontosan nem lehet kiszámolni, csak azzal.

Valamint ajánlom a kaloriabazis.hu-t, ahol beállíthatod a célsúlyt és a jelenlegi súlyt, így ő megmondja mennyi kcal-t ehetsz naponta. És a kaloriabazis-on beírhatod hogy mit és mennyit ettél, így ő kiszámolja neked hogy az hány kcal.

2014. aug. 30. 12:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!