Ez mennyi kalória lehet?
Figyelt kérdés
Sziasztok, ma délután 3 fele keltem, 5óra fele ettem egy fél grill csirkét (combjai, és az egyik melle) egy kis rizzsel ,kukoricával és majonézes snidlinges mártással, 4 kávés kanálnyival, 8óra fele ettem hotdog kiflivel egy kis csirkemellet ismét 4 kávés kanálnyi snidlinges majonézzel, utána ettem 3 kis darab főtt kukoricát (ezt úgy kell elképzelni, hogy félbe vágva 1 egész az 2 kicsi +1 kicsi :D ) ez mennyi kalória lehet? eddig 5 kilót fogytam, 94 kilórol 89 vagyok, de az előtt rengeteget ettem, ez kb lófitty :)2014. aug. 21. 22:26
1/4 anonim válasza:
1500-2000 közötti. Ez a menü minden, csak nem diétás, a grillcsirkét leszámítva. Az elmenne mondjuk barna rizzsel, a többi, mind kuka.
2/4 A kérdező kommentje:
valszeg azért fogytam 5 kilót, mert zsíros kajákat eszem :SS, nem véleményt kértem hanem , hogy mennyi kalória lehet
2014. aug. 25. 00:16
3/4 anonim válasza:
Azért 94 kilóról leadni 5 kilót nem nagy teljesítmény, de ilyen ételekkel nem fogsz sokáig fogyni.
Én olyan 1650 kalória körül mondanám, de így nehéz megmondani.
(hozzáteszem nagyon nem kellene majonézt enned, mert annak a nagy százaléka zsír, és annyira azért nem nehéz lemondani róla...)
4/4 A kérdező kommentje:
Háát eltelt azóta egy kis idő:) most vagyok 75 kiló és tökéletesen érzem magam a bőrömben :)))
2015. ápr. 29. 00:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!