Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Mennyire volt sok ez, vagy...

Mennyire volt sok ez, vagy éppen jó?

Figyelt kérdés

Ma ettem: egy nagy adag salátát (tartalmazott: 3 paradicsom, 3 paprika, fél uborka, feta sajt, olívabogyó, egy fél kefir), egy banánt, 4 és fél deci kefirt, végül egy 3 kilós görög dinnye felét. Mindent du. 4 előtt ettem, kivéve a dinnyét, azt este. Ó, jaj, és ettem "nasinak" kb. 8 deka szalonnát. :D (mentségemre szóljon, magába ettem és délelőtt)

Én ezeket elég soknak érzem, mert dugig vagyok. Ti mit gondoltok, ha le kell dobnom pár kilót, vegyek visszább? (173 cm/62 kg vagyok, 54 szeretnék lenni, az volt a "versenysúlyom") A mai étkezésemhez nem sokat mozogtam, délelőtt sétáltam egy órácskát, este pedig 1,5 órát korcsolyáztam.

Köszönöm, hogy időt szántál a kérdésemre! :)

2014. aug. 4. 22:05
 1/1 anonim válasza:

Nem sok. Főleg ha sportolsz. Amúgy napi 1 óra séta is lég, vagy 30 perc futás. Lényeg az az, hogy mindennap sportolj.

Amúgy szerintem nem az a fontos, hogy az ember hány kilós, hanem hogy ebből mennyi zsír, és mennyi izom.

2014. aug. 5. 20:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!