Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Eddig 11500 kalóriát égettem...

Eddig 11500 kalóriát égettem 2 hét alatt, akkor ezek szerint fogynom kellett volna majdnem másfél kilót?

Figyelt kérdés

2014. júl. 9. 09:24
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Sajnos olyan nagyon sokat nem tudok sportolni mert a gyermekem nem engedi a folyamatos tornát , esetleg séta de 1-2 óránál többet azt sem lehet mert nem marad meg a babakocsiban sem sokáig.

30 perces videóra Subert Norbi-ra szoktam tornázni.

De az minden nap meg van.

2014. júl. 9. 12:20
 12/15 anonim ***** válasza:

Ezt így nem lehet kiszámolni és így megmondani. Függ az étrendtől, mozgástól ja és a kalória tökre nem irányadó! Mindennek van kalória értéke! Van a fehérjének a szénhidrátnak a zsírnak is stb stb... De nem mindegy, hogy pl. +200 kalóriát fehérjével vagy nem zsírral vagy cukorral vettél be!

Ezt töltsed le a telefondora (remélem androidos)

[link]

És olvasd el, végig, az egészet, nem át ugorva fejezetet mivel egymásra épül még ha azt hiszed h nem.

Ebből mindent meg fogsz tudni ami alaptudásnak kell. Azt is h tápértéket kell számolni és nem kalóriát.

2014. júl. 12. 12:23
 13/15 anonim ***** válasza:
50%
Jaj édes istenkém... az emberiség a kalóriák bűvöletében fog kimúlni. Kalóriát számolni egyáltalán nem releváns dolog. Tudok olyan étrendet mondani 2000 kalóriára amivel egy grammot sem fog az ember hízni hónapokon át sem, és tudok olyat is, amivel másfél mázsás leszel. Hizlalni a szénhidrát tud, illetve tejtermékkel kombinált verzió, az inzulinrugó hatása miatt. Csak zsírbevitellel például nem lehet. Remélem most is éppen sokan majszolják a csirkemell-rizs kombót, én pedig a kolozsvári szalonnát. Jelentem, -44 kg-on finiseltem, most +4kg vissza, izom formájában, az övemen tegnap lyukasztattam új likat, mert elfogyott.
2014. júl. 14. 16:50
 14/15 anonim ***** válasza:
Nem tudom miért fáj neked 2-es, ha más máshogy fogyókúrázik. Én meg kalóriaszámolással adtam le a kilókat, kinek hogy sikerül.
2014. júl. 14. 16:53
 15/15 ánkhelyi ákos válasza:
igen papiron azt jelenti de mivel irtad h enyit égetél el ezért nem mindegy hogy menyit vittél be mivel az étkezésnél kell figyelned hogy menyi szénhidrátot zsírt fehérjét és kaloriát viszel be ! ha ezeket ki tudod számolni azt hiszem ugy van hogy a súlyod x0,2 vel megszorzod és megkapod napi menyit kell bevined mindenbők hogy tudj fogyni :D é ezt napi legaláb 4 de 6 étkezés alat kel bevinni :D
2014. júl. 15. 14:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!