Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » 2-2 g feherje, szenhidrat...

2-2 g feherje, szenhidrat test súly kilogrammon ként jo diéta lehet?

Figyelt kérdés

180cm 92kg 23 éves férfi vagyok

zsirosabb es lasubb anyagcseréjü tipus vagyok.

napi 6 étkezésre szét bontva főként csirke es zöldségeket ennek plus szednek lenmagolajat az anyagcserem gyorsitasara is. Mit mondtok?

2014. júl. 7. 00:06
 1/4 anonim ***** válasza:
Az adataim szinte ugyanezek voltak mikor elkezdtem, 180g feherje, 160g szenhidrat, 50g zsiral meg volt a heti 1 kilo fogyas. Persze nekem fizikai munkaval konnyu volt.
2014. júl. 7. 11:30
 2/4 A kérdező kommentje:
En sofor vagyok ugy hogy sajnos nem sokat mozgok csak a terembe. 50g zsirt kicsit sokkalnam magamnak. Ezek szerint akkor meg vigyem lejebb a szenhidratot mondjuk 1,5 tskg ra?
2014. júl. 7. 15:51
 3/4 anonim válasza:
kezdetnek jó ahogy alapból írtad szerintem
2014. júl. 7. 18:02
 4/4 anonim ***** válasza:
Miért is lepődöm meg, hogy férfi tette fel ezt a kérdést ebben a retardált nőkkel teli kategóriában?Ennek a kérdésnek és a programodnak van értelme!Nahát!Ha az a 92 kiló nagy része izom lenne és mondjuk 15% testzsír mellett diétáznál azt mondanám emeld meg a fehérjét 3g/tskg-ra de így rendben lesz ez.Csak így tovább
2014. júl. 11. 10:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!