Mit tegyek? (Anyagcsere probléma).
Sose, voltam kalóriaszámláló. De. Egy, nap mikor sokat ettem kíváncsi lettem, hogy ez a "sok" hány kalória. Bár, akkor még csak délután volt (szóval még nem ettem vacsorát) és összesen úgy 1200 kcal volt. A szám láttán, tudtam, hogy ez kevés és egy kicsit megijedtem. A vacsora kb. 300 kcal volt, így egy nap 1500 kcalt vittem be, és ezt számba nem, de a hasmba soknak éreztem. Aztán, másnap híztam jócskán... Nem, értettem, hogy 1500 kalóriától, hogy a csudába lehet hízni, de mint kiderült: nagyon is. Szóval, eddig "koplaltam"? Vagy ha nem is koplaltam de azért az anyagcserém lelassult, így rögtön hízok ha normálisan eszem. Mit tegyek, hogy felgyorsuljon az anyagcserém és vissza álljon a rendes kerékvágásba? Már, híztam 1-2 kilót rohamosan, és ezt leszeretném adni, de nem megy mivel véletlenis de régebben (úgy pár hetet) a megengedetnél kevesebbet ettem/tettem.
Volt már valaki ilyen helyzetben? Mit csinált?
"másnap híztam jócskán"
attól még, hogy többet mutatott a mérleg, nem híztál, egy nap alatt képtelenség :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!