Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mit jelent az alapanyagcsere?

Mit jelent az alapanyagcsere?

Figyelt kérdés

ha jól értem akkor azt hogy hány kilósan (centitől függően) mennyi kcal-ra van szükséged egy nap. hogyha én 163cm/51kg vagyok és az alapanyagcserém 1375 kcal, és a kalkulátor azt írta hogy 163 cm/43kg-hoz az alapanyagcsere 1299kcal, akkor az annyit tesz, hogy ha sok ideig (több hónapig) 1299kcalt eszem, és mozgok mellette, akkor 43 kiló leszek egy idő után?

előre elnézést kérek ha hülyeséget beszélek

2014. máj. 20. 20:33
 1/3 anonim ***** válasza:

Nem.

Az alapanyagcsere azt jelenti, hogy neked a 163 cm-hez és 51 kg-odhoz megközelítőleg 1357 kcal-ra van szükséged, hogy a szervezeted életben tartsa önmagát. Ez a kalóriát égeti el a létfenntartó rendszered. Ha csak fekszel egész nap, akkor is eléget ennyit.

Miért akarsz 43 kg lenni? az már anorexia.

2014. máj. 21. 09:59
 2/3 anonim ***** válasza:

Nézd meg ezt a lányt: [link]

Semmi melle nincs, és 49 kg. Akkor te milyen leszel 43 kg-mal?

Eltűnik minden ami nőies benned, a feneked, a melled. Nem tudom miért jó ez.

2014. máj. 21. 10:02
 3/3 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat!
2014. máj. 21. 18:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!