Bulimiás vagyok?

Figyelt kérdés
Több mint egy éve fogyókúrázom, és le is fogytam 10 kg-ot. Még szeretnék fogyni kb 5 kg-ot de valahogy nem tudok többet fogyni, akármennyire is próbálkozok. Elég keveset eszek. Ha mégis sokat eszek, utána bűntudatom vagy, hogy ezt most nem kellett volna megennem..Már a hánytatást is kipróbáltam.. bulimiás vagyok..? ennek az egésznek az oka, hogy vannak egy páran akik szivatnak a súlyom miatt, és ez nagyon rosszul esik.. nem tudom már mit csináljak :( normális válaszokat írjatok légyszi.! esetleg ha valaki még ilyen helyzetben van, az is írjon!

2012. nov. 14. 18:24
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Mit eszel egy nap? Valószínűleg túl keveset eszel. Tapasztalatból mondom, 5 év étkezési zavar után. Egyél normálisan. Még nem vagy teljesen benne, ne is ess bele jobban. Mik az adataid?
2012. nov. 14. 18:26
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
szerintem se vagy még az (szerencsére). bele se keveredj... egyél normálisan inkább legyen rajtad pár kiló minthogy súlyos beteg légy..
2012. nov. 14. 18:30
 3/7 anonim ***** válasza:
89%
mennyi a súlyod? ha túl keveset eszel tartalékra áll a szervezeted. Egyél csak húst, zöldségeket, állati zsírokat és magokat, meg valamennyi gyümölcsöt. De egyél rendesen, így le fogsz fogyni :) amúgy ketogén diéta/ paleo életmód/primal étrend <- ezek közül próbáld ki valamelyiket és majd írj h bevlált -e :)
2012. nov. 14. 18:32
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszi az eddigi válaszokat :) amúgy egy nap 3× eszek, összesen nagyjából 800 kCal-t. néha szoktam olyat csinálni, hogy nem eszek egész nap semmit.. 54 kg vagyok és tudom hogy ez nem olyan sok, de mivel alacsony vagyok, ezért kövérebbnek tűnök..és hát nem csak én gondolom így, mivel piszkálni is szoktak ezzel..:(
2012. nov. 14. 18:40
 5/7 anonim ***** válasza:
hát ennél azért többet kéne enned, akkor elkezdenél fogyni is, persze sok fehérjét is egyél és kevés szénhidrátot. Próbálj meg mondjuk 1200kcalt a 800 helyett. Azért nem fogysz, mert a szervezeted nem kap tápanyagot, ezért raktároz
2012. nov. 14. 18:53
 6/7 A kérdező kommentje:
de ha 1200-at eszek 800 kcal helyett akkor nem fogok hirtelen visszahízni?
2012. nov. 14. 19:34
 7/7 anonim ***** válasza:
nem, mert még az is bőven kevés. Viszont ne egyél cukrot és olyat amiben búzaliszt van. Húst és zöldséget egyél meg szalonnát, tojást, halat, magokat és kevés gyümölcsöt
2012. nov. 14. 19:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!