Bulímiás vagyok, így megtarthatom a súlyomat?
Figyelt kérdés
Annak idején nagyon túlsúlyos voltam, a kényszerevős fázis miatt. Fiatalabb voltam, nem érdekelt a fölösleg. Aztán leadtam fogyókúrával a felesleget+ jó néhány kilót... anorexiás súlyom is volt. Most úgy érzem, hogy közelítek a pont jó felé, és ezt meg akarom tartani. Mivel sajnos "normálisan" enni nem tudok (vagy mindig azt érzem, hogy éhes vagyok, vagy gyakorlatilag semmit nem ennék), ezért azt találtam ki(mozgás mellett persze), hogy továbbra is tartom a kalóriaszámolós diétámat (1000-1400 kcal, vagy van hogy kevesebb egy nap), és ha túlságosan lemegy a súlyom, akkor következő nap csalónap, amig fel nem megy egy bizonyos súlyig. aztán megint fogyókúra, aztán megint ez. ez így mennyire jó? Többször próbáltam már normálisan enni, egyszerűen mindig elszaladt velem a ló, aztán jött a hánytatás, bűntudat, és a többiek. A pszichémnek ezt az egyetlen "normális" megoldást tartom jónak. Szerencsére már önhánytatás, meg ilyenek nincsenek. Tippek?2012. aug. 22. 17:41
1/6 anonim válasza:
Ez egy nagy hulyeseg. A merleg mar akkor kevesebbet mutat ha elmesz meres elott pisilni. Az 1000 vagy kevesebb kalorias etrend pedig teljesen nem egeszseges. Azzal csak artasz a szervezetednek. Bem hiszem hogy annyira fontos dekara megtartani azt a sulyt.. Ez az egesz ertelmetlen
2/6 A kérdező kommentje:
Az a gond, hogy tapasztalat. Ha nem fogyókúrázom = túl sokat eszem. Nem érzem gyakorlatilag, mikor vagyok éhes, mikor laktam jól, stb. Ha megy fogyókúrázom, akkor meg görcsösen, és most nem akarok súlyt, magasságot írni, volt már 15-ös BMI-m is. SOHA nem ettem normálisan. Egész életemben nem.
2012. aug. 22. 17:49
3/6 anonim válasza:
Azert megis leirhatnad a magassagodat es a sulyodat igy lehetne latni hogy mekkora a problema
4/6 A kérdező kommentje:
voltam 170 cm-s és 85 kg. Aztán nőttem, és voltam 180 cm-vel 52. Most ugyanennyivel ingadozom 59-63 közt.
2012. aug. 22. 17:58
5/6 poiu válasza:
Ha az éhség-jóllakottság rendszer nem jól működik, próbálj mást enni. Sokaknak bejött a paleo (keress rá). Ha nem eszel cukrot és keményítőt, kevésbé fog elszaladni a ló, viszont mindig jutsz rendes tápanyaghoz.
6/6 A kérdező kommentje:
Nézegettem, amig anyagilag megtehettem, ezt is csináltam. Csak most nem engedhetek meg magamnak húsféléket, meg drágább zöldségeket. Ezért vagyok ebben a kérdéses helyzetben. De a választ hasznosnak értékeltem, köszönöm!
2012. aug. 22. 21:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!