Bulímiás leszek? Mit tegyek, hogy elkerüljem?
Nem vagyok megelégedve a súlyommal (56 kg vagyok és 168 cm). Van, hogy egész nap koplalok, aztán este nem bírom tovább és jól bevacsorázok. Ugyan hányni még nem sikerült, de bűntudatom van ha eszek. Napi fél órát futok, és megesik, hogy tornázok is kicsit.
Minden nap elhatározom, hogy normálisan étkezek, naponta három alkalommal, de sose tudom betartani. Mit csináljak? Nem akarok beteg lenni.
20/L
Én is ezt csináltam, koplaltam, zabáltam, hashajtóztam, jól be is kaptam 4 féle emésztőrendszeri betegséget egyszerre :D
Nagyon "boldog" voltam...a mentő vitt el, felkelni, élni alig bírtam.
Emiatt ugyan le is fogytam,de amint jobban lettem kicsit,a duplája jött vissza...
Namármost, újra elterveztem,igen, diétázni fogok, és leadom a felesleget. De nem mindegy hogyan. Most csak egészséges ételeket eszem, egyszerre kisebb adagokban, napi 5x. Tehát betartva a reggeli,tízórai,ebéd,uzsonna,vacsora dolgot. A cukrot pedig lecseréltem sztíviára.
Láss csodát, nem koplalok, és jól érzem magam! Pedig még mindig emésztőrendszeri beteg vagyok.
Nekem is fura volt, hogy tulajdonképpen "fogyókúrázom", mégsem szédelgek a kiéhezettségtől, vitaminhiánytól, gyengeségtől.
Egészséges kaja napi 5x(rozskenyér,joghurt,zabpehely,sovány húsok,sovány túró,barnarizs,zöldség,gyümölcs stb)), heti többször mozgás, este nincs szénhidrát, no cukor, nincs fehérliszt.
Nagyon dióhéjban ez a helyes, egészséges fogyás útja, nem a koplalás, anorexia és bulímia.
Előző vagyok!!
Azt lehagytam, hogy sokszor kifejezetten jóllakom ezekkel az ételekkel, hiszen mindent megkap a szervezetem amire szüksége van :)
Szedek multivitamint is, sok folyadékot fogyasztok. Ma reggelire pl diétás körözöttet készítettem sovány túróból, pár kanál kefírrel,(meg ugye fűszerek) 1 szelet rozs kenyeret és sok-sok fejessalátát ettem mellé.
Mondhatom, nagyon jóllaktam, sőt túlságosan is , de nem érdekel, mert tudom, egészségesen és diétásan étkeztem. Jól érzem magam!!!
Nem kell a bűntudat, meg az ostoba szélsőséges viselkedés!
Csak az okos, megtervezett és betartott diéta :)
Kívánom neked, térj át a helyes útra, ne szenvedés, és komoly betegségek árán kelljen rátalálnod, mint nekem.
bocsi a kisregényért :D
Amennyi energiát beleöltök abba, hogy ne egyetek, annyit kéne sportba fektetni és akkor nem lennétek lelkibetegek. Biztos kényelmesebb ülni otthon és hallgatni a hasad korgását, de az eredmények nem így születnek...
Fogyni nem úgy kell, hogy nem eszel. Úgy éhen halni kell. De kérdezd meg az afrikaiakat vagy az afgánokat...
A fogyás nem kúra és nem koplalás. Az életmódváltás! Hogy elhatározod, hogy te mostantól más leszel, egészséges, erős és sportos. Ha ez nem megy, akkor egyenes úton vagy a koporsó felé...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!