Aki bulimiás volt az hogy mondta el a szüleinek? És mi volt a reakcióó?
Figyelt kérdés
2012. okt. 3. 17:56
1/3 anonim válasza:
családban volt ilyen.
lebukott,de mindenben mellette voltak.
aztán a doki tanácsára elmondott mindent részletesen otthon,és zárat szereltek a konyhára.
ez azért kellett,mert éjszaka lement,megevett mindent,aztán kihányta.
szerintem most is túl gyakran és hosszan tűnik el a vécébe,de már nőtt a súlya és menstruál is.
2/3 anonim válasza:
Ez a konyhára zárat szereltek - nagyon primitív.
Remélem azért nem pontosan így volt.
Ez egy teljes mértékben lelki betegség, semmi köze a konyhára szerelt zárhoz...
3/3 anonim válasza:
Az én szüleim először türelmesek voltak. Aztán mostanában napi szinten ordítoznak velem, azt mondják, hogy az én hibám, hogy hánytatom magam, és ha lenne akaraterőm, meg nem lennék ilyen "takony ", akkor abba tudnám hagyni. Azt hiszem letettek rólam. Ha tehetném biztos visszamennék az időben és nem mondanám meg nekik. Azóta sokkal rosszabb, azt érzem, hogy én is letettem magamról, már vagdosok is... :S szóval, ha kell egy tanács: ne mondd meg nekik, nem tudnak segíteni. Fordulj orvoshoz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!