Kezdőoldal » Ünnepek » Egyéb kérdések » Házassági évfordulóra mit...

Házassági évfordulóra mit adjak a párom szüleinek?

Figyelt kérdés
Virágcsokor rendben, de valami apróság, ami nem bor? Nem feltétlenül szeretnék bort vinni...Anyósom az a "fajta" aki mindenen és mindenért aggódik, tehát nagy dolgot nem vihetek, mert az cirkusszal jár...sütni nincs időm most...
2012. aug. 28. 23:02
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
71%
Házassági évfordulóra nem szokás ajándékot adni. Jobban mondva a boldog pár szokta csak megajándékozni egymást..
2012. aug. 28. 23:33
 2/16 anonim válasza:
83%
Az van amit az elő írt, másik esetben a pároddal közösen adjátok amit adtok, szóval vele beszélgess el.
2012. aug. 28. 23:37
 3/16 A kérdező kommentje:

Az van, hogy meghívtak a "bulira" ami majd jövő héten pénteken lesz. Tulajdonképpen meg most szombatra esik az alkalom. Ezüstlakodalom (25 éves).

A párom a húgával ajándékoz gyűrűt (ebbe nem akartam beszállni).

2012. aug. 28. 23:40
 4/16 anonim válasza:

Hányan lesznek a bulin?

Én egy szép virágcsokrot javasolnék, 25-ös dísszel, vagy valamilyen bort amire rá van írva az évforduló.

2012. aug. 29. 02:25
 5/16 A kérdező kommentje:
Nem sokan, a nagyon szűk család.
2012. aug. 29. 07:59
 6/16 A kérdező kommentje:
Én is virágra gondoltam egyébként:) köszi
2012. aug. 29. 08:00
 7/16 anonim ***** válasza:
56%
pár kiscipőt, érteni fogják a célzást, h már úton van a kis unoka :D
2012. aug. 29. 09:33
 8/16 anonim ***** válasza:

A kis cipőt felejtsd el! Házassági évfordulót,főleg a 25-i házassági évfordulót nem illik tönkretenni azzal hogy éppen akkor jelentenéd be a babát. Nem másokról szól a parti hanem két emberről akik boldog házasok..

Én is virágra tippelnék. Valami szép csokor 25 szál virággal.

2012. aug. 29. 11:35
 9/16 anonim ***** válasza:
37%
bor anniyval jobb mint a virág, hogy a virágot nem lehet meginni :D
2012. aug. 29. 11:43
 10/16 anonim ***** válasza:

59%-os..

Miért nem olvasgatsz utána az illemszabályokra??

Már a második válaszod az ami értelmetlen,és butaság. Ha nem tudsz értelmesen válaszolni a kérdésre, akkor minek írsz??

Bor sem jó választás, mert bort nőnek NEM ILLIK ADNI. Ha a kérdező bort vesz,akkor csak a boldog férjet tünteti ki vele. Ha mégis bort venne, akkor ILLIK mellé valami szép bon-bont is venni a hölgynek is..

2012. aug. 29. 11:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!