Házassági évfordulóra mit adjak a párom szüleinek?
Az van, hogy meghívtak a "bulira" ami majd jövő héten pénteken lesz. Tulajdonképpen meg most szombatra esik az alkalom. Ezüstlakodalom (25 éves).
A párom a húgával ajándékoz gyűrűt (ebbe nem akartam beszállni).
Hányan lesznek a bulin?
Én egy szép virágcsokrot javasolnék, 25-ös dísszel, vagy valamilyen bort amire rá van írva az évforduló.
A kis cipőt felejtsd el! Házassági évfordulót,főleg a 25-i házassági évfordulót nem illik tönkretenni azzal hogy éppen akkor jelentenéd be a babát. Nem másokról szól a parti hanem két emberről akik boldog házasok..
Én is virágra tippelnék. Valami szép csokor 25 szál virággal.
59%-os..
Miért nem olvasgatsz utána az illemszabályokra??
Már a második válaszod az ami értelmetlen,és butaság. Ha nem tudsz értelmesen válaszolni a kérdésre, akkor minek írsz??
Bor sem jó választás, mert bort nőnek NEM ILLIK ADNI. Ha a kérdező bort vesz,akkor csak a boldog férjet tünteti ki vele. Ha mégis bort venne, akkor ILLIK mellé valami szép bon-bont is venni a hölgynek is..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!