Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan mondjuk el a vőlegényem szüleinek, hogy a szüleimtől kaptunk előnászajándékként egy elég nagy összeget?
Sehogy. Nem hiszem, hogy titkolózást jelent, ha nem közlitek, hogy kaptatok pénzt. Esetleg ha rákérdeznek, hogy honnan van ennyi pénzetek, akkor meg lehet emliteni, hogy gyűjtöttétek, és valamennyivel a szüleid is segitettek.
És bár nem ide tartozik, azt azért soha nem értettem, hogy ha valaki "le van égve" akkor miért kell milliós esküvőt csinálni. Ezzel nem megbántani akarlak, csak én biztos csak egy kisebb esküvőt csinálnék ilyen esetben.
Nem tudom miért kellene hagyni hogy a család a zsebetekben turkáljon ... szerintem senkinek semmi köze hozzá hogy mennyi pénzetek van, honnan és hogy mire költitek.
Felnőtt emberek vagytok, nem ovodások.
Én sem értem, hogy ha le vagytok égve,akkor miért kell lakodalmat tartani. Azt a pénzt okosabb dologra is költhetnétek.
Ha mégis a lakodalomra költitek,akkor mondjátok a párod szüleinek,hogy azért kaptátok a pénzt,hogy ebből fizessétek a násznép dínom-dánomozását!
Úgy csinálnék, mintha nem is kaptam volna, éppen ezért alaposan eltenném, úgy hogy véletlenül se nyúljak hozzá.
Ha nem kaptátok volna, akkor is meg lenne amire feltétlenül kell.
Vállaltál plusz munkát, "lehet, hogy pár tízezer forint hiányzott volna." Na és pár tízezer miatt megbontani az egymillliót, sohasem tenném! Nagyon jó lesz az, amikor saját lakás-beugróhoz kell. Addig pedig hadd kamatozzon valahol.
És ha már úgysem költötök belőle, akkor beszélni sem kell róla!
Szerintem az anyagi helyzetetekről nem kell nekik beszámolni. Ha kérdezik és meg szeretnétek mondani, tegyétek, de én biztos nem állnék oda eléjük elmondani, hogy ennyit meg ennyit kaptunk a szüleimtől. Valószínű egyébként, ha nem tudnak adni, akkor ez a verzió esne nekik a legrosszabbul.
Ismered a mondást, amiről nem tudnak, az nem fáj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!