Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan mondjuk el a vőlegényem szüleinek, hogy a szüleimtől kaptunk előnászajándékként egy elég nagy összeget?
Én is úgy gondolom, hogy az anyagi helyzetetek a ti dolgotok, nem kell anyósék orra alá dörgölni, hogy kaptatok egy millát. Ha megkérdezik, akkor lehet válaszolni, hogy kisegítettek egy nagyobb összeggel, de akkor sem kell konkrétan kimondani mennyivel. Jól jött, hálás vagy érte, ennyi.
Illetve... Ha csak néhány 10 ezer forint hiányzott, akkor miért is kellene vad költekezésbe kezdenetek? Inkább tegyétek el, jól fog az még jönni valamikor, így azt sem lehet mondani, hogy hirtelen feltűnően jól álltok anyagilag!
Én nem árulom el mennyi pénzt halmoztam így fel ösztöndíjakból huszon éves létemre, de megtehetnék belőle ezt azt. Ha rámnéz valaki, még sem mondaná meg, hogy mennyi pénz van a számlámon, mert inkább élek szerényebben, de ha egyszer kell valamire, akkor legyen pénzem (lakás, autó, gyerek, bármi).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!