Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Hogy építhető le udvariasan a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy építhető le udvariasan a vőlegényem húga?

Figyelt kérdés

Szóval a viszonyunk olyan semmilyen részemről leginkább. Nem mondom, hogy nem szeretem, de szeretni se szeretem, leginkább csak kellemetlenül érzem magam a társaságában.

Más típus mint én, meg olyan furcsa, talán flegma is néha és sose veszi észre magát, ha nem a párom húga lenne abszolút nem barátkoznék vele.

Például ha átjön hozzánk, mikor magam vagyok sose veszi magát észre (igaz, akkor sem, ha együtt vagyunk) Ha épp dolgom van,akkor is volt olyan, hogy több mint 6(!) órát itt ült, már azt hittem sose megy haza... de ezt úgy, hogy közben egy csomószor elmondta, hogy na most már megy én meg nem marasztaltam, de mégsem ment. Ráadásul mikor beszélgetünk, akkor általában úgy csinálja, hogy kimereszti a szemét, kicsit előre nyomja a fejét és szúrós szemmel bámul, mintha számon kérne, vagy nem tudom hogy csinálja, de egyszerűen nyomaszt. Bármiről van szó, úgy néz rám, mint anno a szüleim ha egyest hoztam haza, hogy hogy is van ez kislányom??

Ha nem értek egyet, akkor ilyen nagyképűen szájbigyesztve lefikáz. Egy időben elmentünk pár helyre együtt, de olyan dolgokat,amiket amúgy élvezek, vele abszolút nem élveztem sőt. Véleményt sem mondhattam soha semmiről, mert egyből vágott egy flegma pofát, hogy na neeee mááááá hogy ez neked tetszik! Pfff. stb

Az se érdekli, ha kérek vagy mondok valamit, le van szarva.

Szóval kb. ilyen a viszonyunk. Utálni nem utálom, mert nem ártott nekem, de barátkozni sem akarok vele.

Erre a múltkor találkozunk és akkor rendesen számonkérően: Na mi van má' akkor lesz esküvő vagy mi van má'?! Mégse lesz?! Mondom, de lesz, legkésőbb jövő ősszel. Jól van mert akkor a koszorúslány ruhája. Csak néztem. Honnan vette, hogy nekem lesz olyan? Egyébként is már megvan az egyetlen egy ember, akit szeretnék, de ő eszembe sem jutna.

Meg hogy majd vele megyek leánybúcsúzni. Nem akarok vele leánybúcsúzni sem! Hogy utána támogassam míg végig okádja a hazautat? mert ezzel dicsekszik, hogy ő így szokott bulizni. Ha lesz is leánybúcsúm, akkor hazautazok a saját baráti körömhöz...

Meg majd együtt szervezzük. Egy ágytakarót utáltam vele megvenni, mert egyfolytában fikázott! Nem még esküvőt szervezzek vele, meg válogassak ki mindent!

Hogy lehetne úgy megoldani, hogy ne legyek paraszt? Most azért nem akarom, hogy pl. a barátnőm se legyen koszorúslány, hogy a sógornőm ne sértődjön meg hogy kimarad. De azt sem akarom, hogy ő legyen. Meg egyáltalán, eddig folyton azt néztem, hogy mindegy én mit meg hogy szeretnék, nem akarok paraszt lenni és megbántani. De már ráuntam, hogy én mindig alkalmazkodok mindenkihez! Nem szeretnék továbbra sem bunkó lenni vele, de szeretném udvariasan a tudtára adni, mikor sok belőle, vagy nem akarok valamit vele csinálni, vagy felkérni valamire.

Nem kislány,felnőtt nő ő is, 24 éves, ha ez segít valamit.

2011. nov. 12. 03:22
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
hát a lehető legkevesebbet szoktunk beszélni az olyanokkal ,akiket nem csípünk,azt kész
2011. nov. 12. 05:37
 2/9 anonim ***** válasza:
27%
Kinyomtatod ezt a kérdést, és arcon vágod vele.
2011. nov. 12. 05:45
 3/9 anonim ***** válasza:
87%

Ha akarasz eskuvot es bekes hazassagot szeretnel, akkor mintezt amit leirtal, nem veszed eszre, nem keresed tarsasagat, de tiszteletbeli kapcsolatot alakitasz ki vele, semmi tobbet. Kerdesed kis problemakbol all, amit mindenki ismer, hisz mindenkinek van olyan ismerose akit nem csip. Tanulj meg effektiven kommunikalni es nem lesz gondod.

Eskuvorol, lanybucsu, koszoruslany, tul korai vitatkozni rajta. Hagy mondja, es Te maskepp intezkkedsz, ahogy Neked jol esik, de ne allj le vele vitazni.

2011. nov. 12. 05:51
 4/9 anonim válasza:
84%
Nálunk is ez a probléma a feleségem hugával de hiába küldöd el őt melegebb éghajlatra, vagy összevesztek és azt gondolnád, hogy többé nem látod, másnap beállít mintha mi sem történt volna.
2011. nov. 12. 06:58
 5/9 anonim ***** válasza:
93%
Ilyenekkel nem lehet finomkodni.Meg mondod neki,hogy nem vagy gyerek és magad döntesz a dolgaidban!Ha kellene a véleménye,majd szólsz.De addig ne szóljon bele és ne ajánlkozzon segíteni,mert mástól sem tűröd el a beleszólást.Te ha most nem rakod helyre,sohasem fogod tudni le rázni.
2011. nov. 12. 07:05
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Az a baj, hogy szerintem ő nem is sejti/észre sem veszi, hogy milyen tolakodón és lekezelően viselkedik veled, és hogy benned ez mekkora feszültséget kelt. Ha nyíltan most jól kiosztod, nem fogja érteni, miért. Eddig magadban fortyogtál csak, ne felejtsd el!

Ne egyszerre dorongold le mindenért, hanem az apró szitukat ott helyben kezeld le, ne a sérelmeket gyűjtögesd. Ha pl. fikáz valamit, ami neked tetszik vásárlásnál, akkor jelentsd ki nyíltan, hogy neked rosszul esik ez a vehemens negatív vélemény-mondás, és elfogadod, hogy nem tetszik neki ugyanaz, mint neked, de ezt finoman mondja meg. Ha nem vesz vissza, a következő ilyennél mondd neki, hogy legközelebb egyedül fogod intézni az ilyesmit.

Minden ilyen zavaró szituban azonnal reagáld le, csak úgy tudod változásra bírni. És ha nem változik, legalább lesz előzmény a durvább leépítést megelőzően, amiket fel tudsz hozni indokként és ő is vissza tud emlékezni rájuk.

Arra azért figyelj, hogy nem minden megnyilvánulásába köss bele te sem hirtelen, csak apránként.

2011. nov. 12. 08:48
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Párod, hogy áll hozzá?

Lehet, hogy Ő is így látja ahogy Te, csak nem szól rá a tesóra, mert a nyugalmadból úgy látja, hogy ez neked is jó.

Én meglepődtem, mert amikor párommal szóba került a húga, és finoman elmondtam amit gondolok, kiderült, hogy Ő se rajong érte.

Ha ez nálatok is így van, a tesó lekoptatását bízd rá párodra.

Ha párodnak fontos a testvére, akkor meg minimalizáld a találkozásokat. Pl. ha átmegy hozzád, mond meg hogy rohannod kell, és mindig küld el, hogy bocsi indulnom kell. Előbb-utóbb leszokik róla, hogy átmenjen.

2011. nov. 12. 08:55
 8/9 anonim ***** válasza:
44%

te felkéred bnődet koszorúslánynak és kész, de gondolom a párodat is kísérni kell valakinek és őt meg majd a húga kíséri

nálunk úgy szokás, hogy a pasi részéről ő választ kísérőt a nő részéről meg koszorúslányokat

2011. nov. 12. 09:12
 9/9 anonim ***** válasza:
77%

Elkéne egy kis szimpla őszinteség, és egyenesség, Kérdező! Magad felé is, meg a hugocska felé is. Magad felé abban, hogy végre ki merd mondnai, ami minden egyes mondatodból süt, hogy nagyon is utálod a csajt (ha olyan, amilyennek írod, akkor joggal). És miért ne utálhatnád? Nem kell ám mindnekit szeretni - azt meg aztán főként nem, aki semmit sem tesz azért, hogy szeressék, de még azért sem, hogy eltűrjék.

Legközelebb, ha a csaj a terhedre van, egyszerűen állj fel és közöld vele, hogy "elnézést, de most dolgom van". és hagyd ott, vagy finoman tessékeld ki.

Csak azért, mert a vőlegényed testvére, még nem kell szeretni, sem elviselni. Rokon - kaptad, nem pedig barát, akit magad választottál.

2011. nov. 12. 18:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!