Miért nem lehet enni liszteset és cukrosat amikor fogyni akarsz?
Ez nem úgy van ha eszel mindent mértékkel és megtanulod hol a határ ?
Az elébb tornáztam végig egy 30 perces Norbi tornát videóra Norbival és a végén mondta hogy tilos a lisztes és a cukor fogyasztása diéta alatt.!
De ha nem ennénk utána vissza is híznánk nem a hiány miadt, elvégre nem akarom megvonni magamtól végleg a lisztes cukros ételt.
Én kalóriát számolok a torna mellett egész jó mert átlagban a 800 kalória minusznál tartok az az napi 800 kalóriával kevesebbet viszek be mint ami kell a szervezetnek.
Szóval olyan 1000-1200 kalóriákat eszem naponta.
Nem baj, egy kakaóscsiga (kb. 10 dkg-os) is 4-500 kcal körül van, ami ha nem edzettél, nem fér el a szénhidrátként a szervezetben, márpedig valahová el kell tárolnia, mert a vércukor szintet le kell csökkenteni. Ekkor jön a képbe a zsír, ott mindig van hely.
Hangsúlyozom, nem egy db kakaóscsigától fogsz elhízni, de diétában semmi keresnivalója, sőt igazából semmilyen étrendben nincs keresnivalója. Mértékkel, időnként lehet enni ilyeneket, de aki visszatér a rendszeres fogyasztásukra, az vissza fog hízni. Más dolog, hogy van aki egész nap eheti, mégsem hízik, de annak diétázásra sincs szüksége.
Én nem egész nap fél szelet kenyéren vagyok és uborkán!
Az csak 1 étkezésem volt, és általában még szoktam enni összesen 5 alkalommal.
Persze mást és van hús az étrendemben persze.
De én a kenyeres részére lettem volna kíváncsi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!