Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Nagyon sok volt ma a szénhidrá...

Nagyon sok volt ma a szénhidrát? A liszt és a cukor miatt. És a kalóriák?

Figyelt kérdés

1 Db szezámmagos kocka szendvics. 1 szelet csirkesonka, 1 szelet sajt és tojás, egy karika paprika, margarin 300kCal

4-5 Dl 100%-os vérnarancs-almalé 250 kCal

3-4 pogácsa 300kCal

1 forrócsoki 200 kCal

1 fahéjas cukros-mandulás kifli 200kcal

1Db csirkemell, fél paradicsom, kevés lilahagyma, egy főtt tojás, kevés rizs

450 kCL

0,5 liter zöld tea cukor nélkül 0 kCal

A kalóriáknak nem néztem utána csak megközelítőleg tippeltem. Ez nagyon sok? Ma még iszom vizet termésuetesen. Dinnyét ehetek/egyek vagy ne?

Emellett 7 órán át folyamatosan 7kg-os súlyokat pakolásztam raklapra. Az ebédszünetet és az ilyesmit direkt levontam a 8 órából. Ezzel valamennyire kompenzáltam?

2014. jún. 26. 18:29
 1/6 anonim ***** válasza:
Nem ártana tudni, hogy nő vagy vagy férfi.De egyébként nem tűnik soknak a szénhidrát, főleg ennyi mozgás mellett. És ez kb olyan 1600-1800 kcal, ez se valami sok
2014. jún. 26. 18:55
 2/6 A kérdező kommentje:

Nő vagyok. Utálom magam. Hogy ezt tettem. Benyomtam az előbb egy Kapucínert..

Azt kihagytam hogy sétáltam is közepesen gyors tempóban 4 órán keresztül folyamatosan. És m3g most eszem egy kis dinnyét. Nagyon sajnálom ezt a napot! :/

2014. jún. 26. 19:13
 3/6 anonim ***** válasza:
Nem számoltam, hogy sok, vagy kevés, de hogy diéta szempontjából teljesen rossz, az biztos. Ha fogyni szeretnél, az étrendedben semmi helye a péksüteményeknek, gyümölcsleveknek, forrócsokinak. Szénhidrát és szénhidrát közt is van különbség, az, hogy milyen forrásból származnak, ami meghatározza a felszívódásuk sebességét. A kenyeret jobb elhagyni, de ragaszkodsz hozzá, akkor legyen valódi teljes kiőrlésű. Gyümölcslé helyett vizet, cukrozatlan teát igyál. A rizs lehetőleg barna vagy basmati legyen. Húst, tojást ehetnél többet, mert kevésnek tűnik a fehérje.
2014. jún. 26. 19:42
 4/6 anonim ***** válasza:
Itt inkább az a baj, hogy a szénhidrát amit megettél rossz minőségű.
2014. jún. 27. 07:46
 5/6 anonim ***** válasza:
Nagyon rosszul étkezel!
2014. jún. 27. 10:59
 6/6 anonim ***** válasza:
Egy nap miatt ne bánkódj, ezentúl csináld jól, és kész. Néha-néha azért nem árt egy kis csalás, csak ne sűrűsödjenek be az ilyen csaló napok.
2014. jún. 27. 11:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!