51 banán egy nap. Szerintetek?
http://www.youtube.com/watch?v=dtgS7vSSIJQ
Ez a lány csak nyers kajákat eszik, csak zöldséget és gyümölcsöt. Ebben a videóban azt mutatja,a hogy a banán (és úgy igazából a gyümölcsök) egyáltalán nem hizlalnak.
A gyümik tele vannak gyümölcscukorral (főleg banán), magas a szénhidrát tartalmuk, de ő mégis így fogyott több mint 15 kilót.
Én hiszek a gyümölcsök jótékony hatásában mindennap 3-4 darabot eszek magam is. Mit gondoltok erről a témáról? Ti mennyit gyümölcsöt esztek?
Csak kíváncsi vagyok a közvélemlnyre :)
18/ L
Napi 5-10 deka gyümölcsöt eszem, ketogén napon kevesebbet, de szinte kivétel nélkül mindennap szükségem van gyümölcsre. Gyümölcsszezonban valamivel többet eszem, de úgy 3 barack vagy körte a maximumom. Több nem megy, NAGYON szeretem a gyümölcsöket, de nem kívánok sokat és kész.
Pedig egyszer ki akartam próbálni, milyen sok gyümölcsöt enni (sok jól termő, ízletes gyümölcsű gyümölcsfám van :)), de nekem ez nem megy :(
A csak gyümölcsevés elég durva, egyes állatok megvannak vele, az embernek, úgy tűnik, nem elég. A nyersvegán étrend már alakul, zöldségekkel, olajos magvakkal, de csak gyümölcs... Nekem nem tűnik jónak, akkor sem, ha vannak emberek, akik így élnek, sajna nincs adatom, hogy mennyi ideig és hogyan, annyira azért nem érdekel, hogy
kutakodjak.
Sokféleképpen lehet fogyni. Az, hogy valami "hizlal" pedig fura, nehezen megfogható dolog. Napi 4-5000 kalória gyümölcstől sem hízik valaki, csak bírja ledolgozni :) Úgy tudom, van olyan, aki ezt teszi, keményen sportol, s persze nemcsak gyümölcsöt eszik, de főleg azt...
A gyümölcs egészséges.
Ettől függetlenül azt sem kell túlzásba vinni. 51 banán egészen elképesztő.
Volt erről egy cikk is az Origón vagy Indexen kb. 2 hete, ott azzal zártak, hogy ha ilyesmit akarsz kipróbálni, előbb konzultálj az orvosoddal.
Egyébként pedig tévhit, hogy ha magas szénhidráttartalmú dolgokat eszel, nem tudsz lefogyni. De ettől még nem lesz egészséges, amit csinálsz. (Még ha banánnal csinálod, akkor se.)
"fájni fog a fejed (a sok méreganyag ürül ki a szervezetedből),"
ez egy nőimagazinos ökörség. azért fáj a fejed ilyenkor mert drasztikusan változtatsz az étrenden, és a rendes tápanyagokból nem kapsz annyit. nekem is fájt a fejem mikor rizs-csirke diétára tértem át, a méreganyagos baromság csak PR.
ahogyan az hogy az ilyen diéták jók. leterhelik az embert, aztán visszatér a régire és visszahízza. a jó diéta fenntartható. ez nem az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!