Mi történik ha 3 napig 1000 kalóriát eszem 5 napig 1200 kalóriát eszem tartalékolni fogok?
Figyelt kérdés
160 cm és 63 kiló vagyok.
Heti fél kilós ütemben szeretnék fogyni, de még kicsit attól is többet.
De azt írja ha 100-1200 alá megyek akkor tartalékolni kezd a testem.
De ha 1200 felett eszem akkor csak 20-30 dkg fogok fogyni ami elég sokig fog akkor tartani.
Ki hogy csinálja?
2014. jún. 23. 13:18
1/6 anonim válasza:
Mi történik?Kb.egy-két hétig bírod,aztán úgy ki leszel éhezve hogy mindent felfalsz ami a kezed ügyébe kerül.Sport,normális diéta,sok víz.Olvasd el a Sárga Kapszulát.
2/6 A kérdező kommentje:
De ha ennél többet eszek akkor már nem is fogok fogyni semmit!
2014. jún. 23. 13:59
3/6 anonim válasza:
Egyél többet meg sportolj, akkor garantáltan fogysz.
A heti fél kg fogyás meg így nagyon sok, inkább lassabban és tartósan.
4/6 A kérdező kommentje:
A kalóriabázisban belekukkantottam a sikerélményekbe és ott van egy csomó olyan ember fotói akik már sikeresen lefogytak és 1 év alatt sok ember lefogyott 25-30 kilókat, de nem is ez fogott meg annyira hanem hogy egy fiatal lány 1 hónap alatt leadott 8 kilót és milyen szép látványos lett tőle.
2014. jún. 23. 15:10
5/6 anonim válasza:
Heti 0,5 - 1 kg fogyás az ideális ha már többet fogysz akkor az izomból is megy!
ÉS akkor jön a löttyed zsíros dagadt test meg a lapos popsi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!