SOS! Nagyon kínoz ez az édesség utáni vágy! Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Nagyon kívánok egy kis fagyit (pálcikás 280 kalória) de tudom hogy nem lehet és ma már amúgy is ettem egy csokis kekszet. Meghalok úgy kívánom. Komolyan mondom könnyezek. Vívódom magammal. Úgy vagyok vele hogy lefutom de nem akarom elszúrni a fogyót mit csináljak???
Lassan sírok úgy kívánom az édességet. Normális ez az érzelmi hullámvasút?
2014. jún. 15. 18:51
21/27 anonim válasza:
Gyümivel is vigyázz, délután, este tilos.
22/27 kaplonyi kristóf válasza:
Én azt mondom mindennap szabad enni édességet 2-3 kocka csokoládét vagy 1gomboc fagyit csak dolgozd le és néha vegyél be c vitamint csak egyet naponta
23/27 kaplonyi kristóf válasza:
ja és a vagy szót nehogy és-nek vegyed
24/27 kaplonyi kristóf válasza:
Ja és amit még elfelejtetem naponta 25 felülés vagy egy kis kocogás és hozzá még valami mozgás
25/27 kaplonyi kristóf válasza:
ha nem tudsz megcsinálni 25 felülést de szerintem bárki tud akkor amennyit tudsz és mindennap egy felüléssel több mig elérsz a 25-ig és onnantol kezdve minden nap 25
26/27 anonim válasza:
Amikor csokira áhítozol, egyél meg egy savanyított uborkát (a csoki helyett)!
27/27 anonim válasza:
Ne törődj a gonosz kommentekkel, elemebajosok, akik ilyeneket írnak... ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!