Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » SOS! Nagyon kínoz ez az...

SOS! Nagyon kínoz ez az édesség utáni vágy! Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Nagyon kívánok egy kis fagyit (pálcikás 280 kalória) de tudom hogy nem lehet és ma már amúgy is ettem egy csokis kekszet. Meghalok úgy kívánom. Komolyan mondom könnyezek. Vívódom magammal. Úgy vagyok vele hogy lefutom de nem akarom elszúrni a fogyót mit csináljak???

Lassan sírok úgy kívánom az édességet. Normális ez az érzelmi hullámvasút?

2014. jún. 15. 18:51
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:
172 cm és 55 kiló vagyok de teljesen mindegy végülis..
2014. jún. 15. 21:25
 12/27 anonim ***** válasza:
61%
Akkor mi a pics@nak akarsz fogyni? :D
2014. jún. 15. 21:27
 13/27 anonim ***** válasza:
78%

Nyuszika, akkor meg miből akarsz fogyni???? A füledből??? Ilyen méretekkel inkább csak figyelni kéne, hogy egészségesen egyél, nem pedig még gebébbre aszalni magad.Az sose volt szexi de még szép se, max a pedó divattervezők körében.

(Hangsúlyozom, még így sem a pálcikás jégkrém meg a többi ipari hulladék a megoldás.)

OMFG.

2014. jún. 15. 21:30
 14/27 A kérdező kommentje:
Mert utálom a hasamat!!
2014. jún. 15. 21:45
 15/27 anonim ***** válasza:
És ugye azt vágod, hogy nincs helyi zsírégetés, tehát nem csak a hasadról fogsz fogyni, hanem a seggedről, combodról, arcodból, karodról, lábadról is, mindenhonnan? :-)
2014. jún. 15. 21:49
 16/27 anonim ***** válasza:
10%
Aha, ilyen paraméterekkel kb elöl-deszka hátul léc lehetsz, tehát max lötyi lehet a hasad, nem kövér, amit mondjuk edzéssel lehetne formálni. Nem futkorászással. Ha megerősítenéd a hasizmaidat, k*** sokat segítene.Lehet, hogy nem látnád olyan löttyedéknek, hanem szép lenne és feszes. De valszeg ezt is full feleslegesen írtam le, mert le fogod tojni magasról és a saját vélt igazadat fogod szajkózni. Segíteni is csak annak lehet, aki akarja és nem azon van, hogy ellent mondogasson.
2014. jún. 15. 21:52
 17/27 anonim ***** válasza:
Ezért jó a gyakori. Csak óbégatunk bele vakon a világba. Egy gebe lány megehet egy jégkrémet. Kérdés lezárva.
2014. jún. 15. 22:00
 18/27 A kérdező kommentje:
Nem, nem tojom le értékelem hogy tippeket adtok szóval akkor izmosítani fogok! Tudom jól hogy nincs helyi zsírégetés, tisztában vagyok vele.
2014. jún. 15. 22:00
 19/27 anonim ***** válasza:
Függőség sajnos:(Ne 1-2 nap alatt akarj leállni.
2014. jún. 15. 22:40
 20/27 anonim ***** válasza:
Gyümölcsöt próbálj inkább, ha tényleg nem bírsz a vágyaddal. Persze abból se sokat, és lehetőleg ne banánt. A múltkor én olyat csináltam, hogy natúr joghurtba dobáltam bele random gyümölcsöket (pl. málna) és lefagyasztottam. Kész is volt a jégkrém, csak pálcikám nem volt hozzá.:D
2014. jún. 16. 08:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!