SOS! Nagyon kínoz ez az édesség utáni vágy! Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Nagyon kívánok egy kis fagyit (pálcikás 280 kalória) de tudom hogy nem lehet és ma már amúgy is ettem egy csokis kekszet. Meghalok úgy kívánom. Komolyan mondom könnyezek. Vívódom magammal. Úgy vagyok vele hogy lefutom de nem akarom elszúrni a fogyót mit csináljak???
Lassan sírok úgy kívánom az édességet. Normális ez az érzelmi hullámvasút?
2014. jún. 15. 18:51
1/27 _Dean_ válasza:
Nálam ugyanez a helyzet, a cukor megy hasra meg a csípőre zsírként. Vegyél cukormentes (diétás) csokit. Nekem bejött :)
Itt van egy finom, tescoba lehet kapni van belőle tejcsokis is:
2/27 anonim válasza:
Lehet hogy hülyeség, de régebben olvastam, ha nagyon vágysz valami édesre moss fogat :) valami olyasmi volt, hogy a mentolos ízzel a szádban nem kívánod annyira. Ki tudja, lehet hogy működik
3/27 anonim válasza:
ez működik, amit a 2 ír - vagy egyél egy mentolos tictacot
4/27 anonim válasza:
Dobd be azt a jégkrémet, nehogy már emiatt a diliházba vigyenek :)
5/27 anonim válasza:
Gyenge vagy. Felnőtt ember vagy, vagy egy kis nyivákoló idióta? Támadd meg a csokispultot, zabáld! Legyél elhízott disznó. Ha ez problémát okoz, akkor nagyon nehéz életed lehet.
6/27 anonim válasza:
De hát megeheted és utána elmész és sétálsz 2-3 órát. Nem ügy. Én ma ettem 2 gombóc fagyit, és közben sétáltam 4 órát.
7/27 anonim válasza:
Ne egye meg, mert azt fogja észre venni, hogy 100 kilós lesz 2 év múlva. Aztán majd jön sírni, hogy hogy fogyhatna le... de hát végülis azt csinál amit akar. Mindig egyszerűbb a könnyebb utat választani. Vagy ha minden édesség után sétálni akarsz 3 órát mint ahogy az utolsó írja, akkor hajrá. Kb. annyi sétával dolgozol le 2 gombóc fagyit. Kocogással lemegy már 1-1,5 óra alatt is. De akkor minek kocogsz? :D Le akarsz fogyni, vagy az aktuálisan elfogyasztott fos kaját akarod ledolgozni mindig? Nem fogsz egyről a kettőre jutni...
8/27 A kérdező kommentje:
Nem nem vagyok felnőtt ember 16 vagyok. Nem kell oltani mert nem lesztek tőle se többek, se jobbak de még csak hasznosat se mondtok. Helyette ettem 1 sor csokit..
2014. jún. 15. 21:13
10/27 anonim válasza:
Mondtak hasznosat, de szarsz bele magasról. Egyed csak a csokikádat, majd szép nagy kerek zsíros csajszi leszel, aki önigazolásokat keres, hogy miért lett ilyen. És majd sajnálni kell téged, ha 90 kiló leszel, meg fogsz sértődni, ha le dagadt disznóznak, pedig te csináltad magaddal, te voltál aki nem bírtál ellenállni, te, aki nem bírtad azt mondani egy szelet csokinak, hogy NEM, ERŐSEBB VAGYOK NÁLAD, MINT HOGY RÁM KÉNYSZERÍTSD MAGAD TE SZEMÉT, és azzal a lendülettel dobtad volna a kukába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!