14 évesen kalóriabázis?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Szeretnék fogyni legalább 5 kg-ot a nyáron és azt szeretném kérdezni,hogy 14 évesen már használhatom a kaloriabazis.hu-t? Nem vagyok kövér,de egyre csk hízok és még most szeretném visszafogni magamat. Szóval szerintetek be fog válni?
14/lány
2014. jún. 9. 21:08
1/7 anonim válasza:
Hány kiló vagy, és milyen magas?
Ilyen korban inkább sportolj, és mellette figyelj oda az étkezésre, ne kezdj el mindenképpen kalóriát számolni.
2/7 A kérdező kommentje:
Futni szoktam menni,kutyát sétáltatok,tornázok otthon. D kalóriabázis beszámolja a sportot !
2014. jún. 9. 21:20
3/7 A kérdező kommentje:
168 cm magas, 59 kg. Nem akarok koplalni vagy ilyesmi...
2014. jún. 9. 21:20
4/7 anonim válasza:
Természetesen függ attól is, hogy ez hogyan oszlik el rajtad, de szerintem nincs semmi baj a súlyoddal. Nem tudom mióta jársz el futni, és hogy rendszeres e, de lehet, hogy az izmot mutatja a mérleg. Én nagyon ajánlom, hogy sose a kilókat, hanem a centiket nézd. Ha minden arányosan oszlik el rajtad, akkor nincs veled baj.
5/7 anonim válasza:
Nyugodtan használd az oldalt, a fórumban sok segítséget kapsz a többiektöl, ha rákérdezel valamire.
Sok sikert!
6/7 A kérdező kommentje:
Hát az a baj ,hogy a hasamra gyűlik a súlyfelesleg leginkább,és ez eléggé zavar. Most pedig már a combomra is egyre jobban.Nem rég kezdtem futni,őszintén kb 3 -szor voltam rendszeresen ,mert most kezdtem,amúgy nem vagyok izmos egyáltalán :D Jaa és járok táncra,de az nem mindig kemény edzés. Gondoltam a nyáron lesz időm tornázgtni meg este futni :)
2014. jún. 9. 21:29
7/7 anonim válasza:
Én is pont ennyi idős vagyok és ilyen magas csak több kiló. Rendszeresen használom a kalóriabázist, mert szerintem nagyon hasznos, ártani nem fog. És szerintem sem tűnik soknak ez az 59 kg :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!