Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Lehet hogy nincs is annyi...

Lehet hogy nincs is annyi kalória az ételembe mint amit a kalóriabázis kiszámol nekem?

Figyelt kérdés

1250 kalóriát szoktam enni, de vannak napok mikor szó szerint gyenge vagyok, nincs erőm, állandóan csak aludnék, feküdnék,éhesnek nem vagyok éhes, mert ha éhes vagyok eszek még.

Eddig általában kb 500 kalória volt a reggelim és a többit osztottam el 4 étkezésre.

Tegnap tejszínhabbal és puddinggal kezdtem a reggelt, folytatásként 2 tükörtojás,15 gramm sült szalonna, délben fél liter sárgaborsó leves füstölt szalonna bőrrel,kevés tésztával sárgarépával gyökérrel és krumplival.

Főtt Hajdina csirke tejfeles pörköltel de 4 személyre 2 csirke felső combbal és még ma is azt esszük.

10 dkg hájas lekváros süti, este 3 főtt tojásnak a fehérje és 2 csík szalonna 14 gramm.

Tudom hogy nem épp a legegészségesebb étrend de ez van itthon.

Sok vagy kevés?



2014. ápr. 17. 08:00
 1/2 anonim válasza:
Gratulálok.
2014. ápr. 17. 08:39
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 anonim ***** válasza:

Persze hogy lehet, hogy nincs annyi kalória az ételedben, mint amennyit egy adattáblából kinéztél.


Annyi van benne, amennyit kimérsz! Egyébként csak tipp és közelítés marad..


De nem is arról van szó, hogy mennyi kalória van az ételedbe.


Hanem hogy állandóan a zsírraktáraidat töltöd fel, de ha hízol akkor hogy maradna energiád mozogni, ébernek lenni?


Ha tejet eszel meg lisztet/cukrot, akkor kiadod a parancsot a zsírraktáraid feltöltésére, ha éppen 'tankolsz' akkor nincs energiád másra, mert éppen hízol (lásd: inzulin, anabolizmus, katabolizmus).


Ezért kell szénhidrátszegényen és tejmentesen étkezni, hogy ne inzulinnal nyomasd a szöveteidet, hanem egyrészt alacsony maradjon az inzulinszinted másrészt amit megeszel az értékes legyen. Na a krumpli, lekváros sütemény, hajdina meg a tejes anyagok azért sok mindenek, de nem táplálók, nem leszel több vagy jobb tőlük, pont csak finomak és abszolút előnytelenek.


A jó tojássárgát meg este nem etted, pedig.. a szalonnában lévő zsírt is segítheti emulgeálni amúgy :)

2014. ápr. 17. 11:39
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!