Leghasznosabb fogyókúra? 13/L
Figyelt kérdés
Volt egy műtétem nemrég, ezért nem nagyon sportolhatok, heti egy-két órát úszhatok, amit meg is fogok tenni a nyáron. Viszont van rajtam felesleg, amitől szeptemberre szeretnék megszabadulni? Mi az a módszer a, mai a legjobb? Sok folyadékot iszom. 165cm/54kg2014. jún. 5. 16:16
1/3 anonim válasza:
A leghasznosabb az lenne ha elfelejtenéd a fogyókúra szót.
2/3 anonim válasza:
Első hozzászóló hülyét beszél.Diéta sokal jobb .felejtsd el a szemét kaját(krumpli,tésztakenyér) ÉS egyél sok húst és zöldséget.
3/3 anonim válasza:
nem hiszem, hogy neked annyira fogyókúráznod/diétáznod kellene, még úgyis nősz és ez ilyen korban nem hiszem, hogy egészséges lenne.
én is hasonló méretekkel rendelkezem, talán kicsit magasabb vagyok, és pár kilóval nehezebb is, de nekem semmi bajom az alkatommal, teljesen jól elvagyok. 13/L
hogy lehet neked felesleged??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!