Ez most nagyon gázos?
Napi kétszer eszek, reggel és délután 2 környékén.
Mindig odafigyelek, hogy több fehérje, kevés szénhidrát.
Ma kevés gabonapelyhet (nestlé fitness) kevertem cukormentes zabpehellyel, szeleteltem bele banánt és ettem mellé kb 4 szem epret.
Ebédre viszont megettem egy cézár salátát, bár a kenyérdarabokból rengeteget meghagytam, tehát csak pár szemet ettem belőlük meg, inkább a csirkét ettem a zöldségekkel.
Sok helyen mondják, hogy a cézár saláta nagyon hízlalós. Ez így gáz egész napra?
Ellentmondóan írsz. Kevés szénhidrát, írod, majd leírsz egy szénhidrátbomba ételt, amiben kb. csak az van...
Ha a Cézár salátából alig ettél kenyeret, akkor nem azon aggódnék... A zöldség és hús miért lenne gond?
Nézd, én toleráns vagyok és megértő. Ha valóban nem vagy éhes, akkor ne egyél, rendben - de úgy néz ki, nagyon keveset eszel egy nap... Felőlem délelőtt is bevihetsz 1500-2000 kalóriát (fogalmam sincs, van-e, akinek normális a kevesebb és nem egy pöttöm valaki, csak mondtam két szimpatikus számot), nem vagyunk egyformák, én pl. reggel nem eszem sosem, mert nem igénylem, nem vagyok éhes és étvágyam sincs.
Nem tudom, konkrétan miket szoktál enni, ha értesz hozzá kicsit és tudod, hogy bevitted a szükséges tápanyagokat, akkor OK.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!