És azt nem gondolod hogy feleslegesen terheli a szervezetet? Sok ásványi anyagot feleslegesen kivisz?
2013. márc. 15. 22:30
4/18 aspikami válasza:
Legyengülhetsz tőle amennyi ásványi anyagot kivisz, alig tudod majd pótolni.
2013. márc. 15. 22:43
5/18 anonim válasza:
Neeee! teljesen kimossa a szervezetedbol az asvanyi anyagokat es egyeb fontos dolgokat. Ha telleg szomjas vagy igyal cukorralcitrommal izesitett teat vagy kakaot vagy tejet de vizet semmikepp.
Egyszer betegen azt monstak hogy igyak sokat. 5Liter izesitetlen teat megittam delutan 3ig es ugy kimostam magambol mindent hogy plussz egy hetig beteg voltam mert teljesen legyengult az immunrendszerem is
2013. márc. 15. 22:55
6/18 anonim válasza:
túl sok vízbe bele is lehet halni csak úgy mondom.
2013. márc. 15. 23:21
7/18 anonim válasza:
Vesegyulladásom volt nemrég. most gyógyulók ki belõle. ráadásul babát várok, 38 hetes leszek hétfõn. nekem kimondottam mondták hogy a. terhesség alatti max 3 liter helyett 4~5 liter folyadék legyen meg mert így tisztul a szervezet-egyébként pl cukorbetegség jele lehet ha sokat akarsz inni.
2013. márc. 15. 23:21
8/18 anonim válasza:
Hát, én NAGYON sok vizet iszom naponta, de ez még így is túlzás.
Valószínűleg valamilyen ásványi só hiányzik, ami a vízben is megvan, viszont a túl sok vízzel a meglévő ásványianyag/víz arányt higítod jobban és jobban. Szerintem egyél, nyers zöldségek előnyben. A vízbe keverj citromlevet, vagy főzz bele teát, hogy ásványianyagokhoz juss. A cukortól viszont csak szomjasabb leszel.
2013. márc. 15. 23:44
9/18 anonim válasza:
Nekem is vannak ilyen napjaim. Ma is már bő 3 liternél tartok. Bár én teát iszom és nem vizet. Főleg akkor jön rám mielőtt megjönne vagy megvan. Nem lehet hasonló probléma?
2013. márc. 16. 01:40
10/18 anonim válasza:
Én is megiszok egy nap lazán 4 liter vizet kb. Sok bajod nem lesz tőle, ha rendesen étkezel. Azt a hü.lyeséget pedig felejtsd el, amit valaki írt, hogy bele lehet halni... persze, bele lehet, ha megiszol annyit hogy a gégédig ér benned a víz és megfulladsz :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!