Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Napi 6 liter víz az már gázos?

Napi 6 liter víz az már gázos?

Figyelt kérdés
eddig megittam 5liter vizet de még úgy inni akarok simán megtudnék még 1 litert de nem lesz már sok?
2013. márc. 15. 21:27
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

#10 mint minden a víz is méreg egy mértéken túl. tényleg ritka ez a dolog, de előfordul. pl volt aki meghalt, mert két óra alatt megivott 4l vizet.

lásd:

[link]

2013. márc. 16. 03:23
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

Attól függ, hány kiló vagy?

Fogyókúránál 15 kg testsúlykilógramonként 1 liter víz simán belefér.

2013. márc. 16. 07:34
 13/18 anonim ***** válasza:
0%
Ha egy slukkra iszol meg mondjuk 0,8-1 liter vizet, akkor lehet vízmérgezésed.
2013. márc. 16. 07:34
 14/18 anonim ***** válasza:
Nem, attól nem lesz, volt, hogy 1 literrel lehúztam, mert ki voltam tikkadva, túl éltem, bajom nem lett.
2013. márc. 16. 11:20
 15/18 anonim ***** válasza:

5.ig válaszoló vagyok

Nemt udom, miért pontoztak le, de nem is számít., a fontos, hogy amit leírtam, mind igaz és ne tedd tönkre magad!

2013. márc. 16. 11:24
 16/18 anonim ***** válasza:
71%
Állj-állj! Ti olvastátok a cikkeket, vagy csak úgy rámondjátok, hogy "ez bazze vízmérgezés". Egészen extrém körülmények között kaptak csak vízmérgezést. Amennyire én utánaolvastam, 2 verzió volt: az egyik emberke valamilyen vízivó versenyen megivott tízen valahány pohár vizet egymás után, a másik verzió pedig mindig maratonfutókról szólt, ahol rohadtul sokat izzadnak rohadtul sokáig és közben sima vizet isznak, nem ásványvizet pl. Na, szerintem mindkét eset rohadtul szélsőséges. Én ittam meg már egyszerre több mint 1 liter vizet, mégsem lett semmi bajom. Nem erről szól ez az egész história.
2013. márc. 16. 11:56
 17/18 anonim válasza:
Próbáld 5literre korlátozni és ha lehet olyan vizet igyal ami ásványvíz....hogy az ásványi anyagok meg maradjanak :D pl nestle aquarel...az ráadásul lúgos viz es az jo a gyomornak :)
2014. nov. 20. 20:45
 18/18 anonim válasza:
Egy húzásra szoktam 1 litert inni( 2 literes üveg fele), semmi bajom.
2016. febr. 3. 18:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!