Az sok ha napi 4 liter vizet iszok meg?
Figyelt kérdés
nem lehet hogy hízok tőle? vagy ilyen nagy lesz a hasam? mert aztvettem észre mintha ilyen pufok lett volna a hasam miota ennyit iszok.. nem kapok vízmérgezést?:O2013. márc. 4. 17:38
1/7 anonim válasza:
Hízol tőle? Vízmérgezés? Nagy lesz tőle a hasad? Te jó Isten ki a mennyekbe lakozol titokba...
20 testkilogrammonként 1l vízre van szüksége az emberi szervezetnek, nem érdemes túlzásba vinni, és kétlem, hogy ettől lett volna pufók a hasad...
2/7 anonim válasza:
Nem sok. Nem tudom hány kiló vagy, de fogyókúránál testsúlykilogramonként 1 litert szoktak meghatározni.
A 3 liter a minimum.
Vízmérgezést akkor kaphatsz, ha egy slukkra megiszol legalább 8 decit. Ezt gondolom, hogy nem teszed. A víz átmos és kipisiled.
3/7 anonim válasza:
Az előzőhöz: 15 kg (testsúlykilógramnál)...
Tehát egy hatvan kilós ember 4litert bátran megihat.
4/7 anonim válasza:
hízol tőle igen...a fejed főleg..mert ilyen kérdésnél gondolom vízfejű vagy
5/7 anonim válasza:
Én egyszer megkérdeztem erről egy anatómia professzoromat, mert sok vizet iszom egy nap, 4-5 litert. Azt mondta, hogyha biztosan nem vagyok cukorbeteg (előtte voltam terheléses vizságalotan, és nem), akkor tulajdonképpen csak a vesémet kényeztetem vele. Ő olyan hat literig még nem tartja vészesnek. Persze nem szabad túlzásba esni, mert megterheli a szervezetedet.
7/7 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen és akik bunkón írtak nekik ment a piros kéz:))
2013. márc. 6. 15:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!