Mi történne ha 2 héten keresztül fő étkezésnek tojást ennék?
Az elébb olvastam hogy sztárok így fogynak le és 5-7 kiló garantált fogyást ígér.
reggelire 3 főtt tojás
ebédre 3 főtt tojás
vacsorára 3 főtt tojás
de én gondoltam eszek azé hús levest is ebédre hozzá vagy a 3 tojás helyett.
Mennyire lenne hatásos?
Hmmm, ha minden ember így gondolkodna erről, mint Te, 12 évesen, akkor kevesebb lenne az ilyen kérdés... ! :)
:D
19 évesen 160 és 48kg???? Vazze, ott már problémák vannak.
De akkor is izmot szedj fel ne zsírt. Szívesen segítek ha kell. Én egy ideje már örömmel nézek a tükörbe, hisz tudom, egy izmos kissrác fog visszanézni :)
Ha kell segítség akkor írj üzit.
rosszksilány, ha tudnád mennyi hasznos választ adtam eddig és mennyi pozitív visszajelzést, kb 2-őt. Pont ezért vagyok 59%, mert a sok fácán nem érti meg, hogy ha fogyni akar el kell felejteni a fogyókúra szót, helyette a diétát használni, nem szabad hinni az ilyenolyan nyiminyomi csak tojást eszek, csak gyümölcsöt eszem, koplalok "diétáknak". Mindenkinek ajánlom a Sárga Kapszula elolvasását, sok hasznos dolog van benne a szálkásítással kapcsolatban.
A szervezetnek megfelelő mennyiségű tápanyag kell, ha fogyni ha hízni akarsz.
Jah meg, tisztában kéne lenni néhány szó jelentésével.
Huhhaaa, de menő. Nah ez azért nem semmi, a kissrác 'oktat'. hehehe :-)
Nem feltétlen van probléma, miért lenne? Van, aki simán ilyen alkat. Én 168/52 vagyok, bár 48 kilóval azért én se voltam valami husis, az igaz. De nem beteges azért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!