Tornának megfelel ha fel és le ülök egyfojtában 9 kilós babámmal a kezemben 15 percen keresztül?
Nem félsz, hogy a babád elszédül?
Csak gondolj arra, amikor még hintáztunk, az állandó inga-mozgás nyomán (legalábbis én) egy idő után kicsit el kezdtem szédülni.
Szerintem a babád helyett végy kezedbe 1-1 jókora üres fazekat, elég lesz az is, súlyemelés céljából!
Nem rossz ez a torna, de lehet, hogy 15 perc tényleg túl sok a babának. Állj fel és ülj le vele 10x, aztán találj ki valami más gyakorlatot. Az arcát is figyelheted, amíg élvezi a dolgot, csinálhatod.
Itt találsz pár képet, sajnos videó nincs, de ezekből meríthetsz ötletet:
Ez csak egy ötlet volt, ma játszottunk így és teccet neki.
Megnéztem ezeket a képeket és azt látom hogy ezek az anyukák nagyon vékonyak én egy kissé teltebb vagyok és pocakom is elég nagy maradt és ráadásul szülés után rá híztam még mielőtt vissza húzodott volna.
Mivel elég sokat van a kezemben a gyermek és elég sokat ülök vele ezért gondoltam valami babás tornára mivel már 9 kilós.
De lehet hogy tényleg nem jó ötlet vele libegni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!