Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mi annak a folyadéknak a neve...

Mi annak a folyadéknak a neve amit ha éhesek vagyunk, ha szomjasak vagyunk 4 vagy 5 napon keresztül csak ezt kell inni?

Figyelt kérdés
2013. febr. 19. 20:14
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Víz
2013. febr. 19. 20:16
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
nemár ezt én akartam írni :D
2013. febr. 19. 20:24
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
nem értem a kérdést, de a válasz 42.
2013. febr. 19. 20:49
 4/11 anonim ***** válasza:

42

víz

2013. febr. 19. 21:58
 5/11 anonim ***** válasza:
De egy rugóra jár mindenkinek az agya.. Én is azt akartam írni, hogy víz..
2013. febr. 20. 12:48
 6/11 anonim ***** válasza:
sör
2013. febr. 20. 12:53
 7/11 A kérdező kommentje:
Nem a vízre gondoltam. Hanem ez olyan folyadék ami részben laktató is de a víz üres amellett éhen hallnék!
2013. febr. 22. 14:21
 8/11 anonim ***** válasza:

Ilyen folyadék nincs. 4-5 napon keresztül lehet gyümölcslén élni (na tessék, ez folyadék), lehet zöldségleven élni (ez jobb mint a gyümölcslé de nem lesz ideális.

Zöldségből a rostokat is meg kell enni, az pedig már nem egészen lé, hanem pulp, pép vagy 'smoothie'. Gyümölcsből sokkal kevesebb kéne, mint amennyit egész napos gyümölcslevezéssel elfogyasztanánk.

Tejen lehetne még élni 4-5 napig, rövid távon megtenné a túlélésért, de ott lenne a kérdés: miért? Akkor már van egy állat és hús, nem lenne értelme tejet inni.

Én valami zöldség-gyümölcs rostos vegyes turmixra gondolok, de segítene ha jobban kifejtenéd a kérdésedet.

2013. febr. 22. 14:37
 9/11 A kérdező kommentje:
Bővebben én sem tudom kifejteni ...mert egy magyar műsorban láttam, csak nem mondták hogy mi a neve, csak azt, hogy ezt 4 napig kell inni és ez egy úgynevezett tisztítókúra is egyben meg persze fogyókúra.
2013. márc. 14. 19:51
 10/11 anonim ***** válasza:

Hát persze, de azt is mondják, hogy az embereket ahol csak tudják ott át próbálják verni. És ebben a mondásban több igazság van, mint egy fogyókúrás vagy tisztítókúrás szerben..

Az igazi tisztítókúra az, ha 'egészségesen' eszel. De valóban, és nem csak egy pillanatnyi divat szerint. Ha napokon át csak egy szintetikus cuccot iszol, azzal már eleve valamilyen hiány teremtesz. Ha egy táplálék kiegészítő, ami minden szükséges vitamint, tápanyagot, ásványi anyagot tartalmaz, akkor is hiányozni fog az igazi ételek (zöldségek, húsok stb.) 'Energiája'. Tehát nincs ilyen folyadék, szer, helyes táplálkozás van.

2013. márc. 14. 21:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!