Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Heti 2 kg fogyás 8 héten...

Heti 2 kg fogyás 8 héten keresztül. Vélemény?

Figyelt kérdés
Szeretnék 8 hét alatt 16 kg-ot leadni. Tudom, hogy elég lehetetlenség, mégis...meg akarom próbálni. A lényegét tudom: naponta 2000 kcal-t kéne elégetnem. Még valahogy meg is oldanám(nem zavar, az önsanyargatás), de mit gondoltok lehet belőle valami bajom? Vagy nyugodt szívvel meg is próbálhatom. Persze nem hiszek ezekben a csoda diétákban mint a tojás diéta amivel 2 hét alatt lehet 7 kg-ot fogyni. Vagy ha ilyen mégis létezik, arról is írhatnátok. Köszi előre a válaszokat : )
2013. júl. 5. 15:35
 1/4 anonim ***** válasza:

De mégis, hogy tervezed, hogy napi 2000 kalóriát égetsz el? Igen, lehet tőle bajod. Heti 2 kg fogyás vagy nem fog sikerülni, vagy izmot is veszítesz majd, zsírt meg kevesebbet, jó plöttyedt leszel.

Nem értem, hogy miért akar mindenki 2 hét alatt lefogyni. Ha eddig nem érdekelt, akkor most szenvedj meg érte, és bírd ki azt az időt, amíg egészségesen lemegy.

Bár valamiért megint azt érzem, hogy feleslegesen papolok, és úgyis úgy fogod csinálni, ahogy a fejedbe vetted. Hajrá!

2013. júl. 5. 15:52
 2/4 anonim ***** válasza:

Csak a kérdést olvastam el.

válaszom: hülye vagy, belehalsz

2013. júl. 5. 23:15
 3/4 anonim válasza:
Belehalni nem fog. Én is csináltam így, és jó löttyedt lettem, a hajam elkezdett hullani, az arcböröm fakó lett és érdes, soroljam még? Tanulj az én hibámból. Ne csinálj ilyet.
2013. júl. 7. 18:45
 4/4 anonim válasza:
nah hogy sikerült????
2013. júl. 19. 21:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!