Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Azt tervezem, hogy egy héten...

Azt tervezem, hogy egy héten keresztül nem eszek semmit, csak gyümit, zöldséget. Ez eredményes és tartós fogyás? Van kockázata? Ha igen, mi?

Figyelt kérdés
2010. jan. 13. 17:43
 1/7 anonim ***** válasza:
17%
Nagyon tartós, egyáltalán nem veszélyes, sőt nincs is ennél jobb! Ha vége, onnantól fogva bármit ehetsz, soha többé nem jön vissza!
2010. jan. 13. 17:54
 2/7 anonim ***** válasza:
90%
Az előző gúnyolódik. Lefogysz sok-sok kilót eleinte vízből, majd izomból. Zsírból a legkevesebbet, bár a sok rost miatt fölgyorsul az anyagcsréd, de sztem csak az első pár napban, mert utána a tápanyaghiány miatt lelassul. El is ájulhatsz, rosszul lehetsz. Fölpuffadsz egyes gyümölcsöktől, zöldségektől(alma, citrusok, paprika, karfiol). Persze kapsz egy extra adag vitamin bombát, de fehérjét aligha.
2010. jan. 13. 18:00
 3/7 A kérdező kommentje:
Szóval ha mondjuk 1-2 napig csinálom? úgy még lehet hasznos?
2010. jan. 13. 18:26
 4/7 anonim válasza:
82%

NE CSINÁLD!

ennyi a lényeg.

most mit vársz, 2napig eszed a gyümölcsöt, aztán juhuu örökre leadsz 3 kilót? amint abbahagyod a 2 napos gyümölcs kúrádat, vissza térsz a régi kajádhoz, azonnal vissza jön. hallottál már oylanról hogy valaki csak gyülölcsökkel fogyott le több kilót tartósan? ha igen, akkor az hazudott.

amugy a gyümölcsökbe nincs semmi. vond meg a testedtől 2 napra a szénhidrátot, a zsírokat és a fehérjéket, 1 nap alatt "hulla" leszel.sok sikert

2010. jan. 13. 18:50
 5/7 A kérdező kommentje:
okay, okay... hülyeség volt...
2010. jan. 13. 19:00
 6/7 anonim ***** válasza:
53%

Èn csináltam ilyet, már akkor hónapok óta fogyóztam, és két teljese hétig csak gyümölcsöt és zöldséget ettem. Semmi bajom nem lett és kb plussz 4 kilót fogytam (ez már nem víz volt, mert elötte már végig fogyóztam) és nem jött vissza, már mitn ez egy 10 kiló fogyásnak a része volt.

De én ettem krumplit és kukoricát is. Mert ezeknek magas a szénhidrát tartalmuk. Nyáron rengeteg zöldség gyümölcs van, így annyira nem nehéz. Pl ilyenkor jó borsót enni, meg ilyeneket.

2010. jan. 13. 19:17
 7/7 A kérdező kommentje:

Köszí =)

Az a bay, hogy én pont nyárra szeretnék lefogyni...

2010. jan. 14. 13:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!