Azt tervezem, hogy egy héten keresztül nem eszek semmit, csak gyümit, zöldséget. Ez eredményes és tartós fogyás? Van kockázata? Ha igen, mi?
NE CSINÁLD!
ennyi a lényeg.
most mit vársz, 2napig eszed a gyümölcsöt, aztán juhuu örökre leadsz 3 kilót? amint abbahagyod a 2 napos gyümölcs kúrádat, vissza térsz a régi kajádhoz, azonnal vissza jön. hallottál már oylanról hogy valaki csak gyülölcsökkel fogyott le több kilót tartósan? ha igen, akkor az hazudott.
amugy a gyümölcsökbe nincs semmi. vond meg a testedtől 2 napra a szénhidrátot, a zsírokat és a fehérjéket, 1 nap alatt "hulla" leszel.sok sikert
Èn csináltam ilyet, már akkor hónapok óta fogyóztam, és két teljese hétig csak gyümölcsöt és zöldséget ettem. Semmi bajom nem lett és kb plussz 4 kilót fogytam (ez már nem víz volt, mert elötte már végig fogyóztam) és nem jött vissza, már mitn ez egy 10 kiló fogyásnak a része volt.
De én ettem krumplit és kukoricát is. Mert ezeknek magas a szénhidrát tartalmuk. Nyáron rengeteg zöldség gyümölcs van, így annyira nem nehéz. Pl ilyenkor jó borsót enni, meg ilyeneket.
Köszí =)
Az a bay, hogy én pont nyárra szeretnék lefogyni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!