Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Ha valaki gyorsan meghízott...

Ha valaki gyorsan meghízott sok zabálással 2 hét alatt 6 kilót, akkor azt gyorsan 2 hét alatt le is kehet adni?

Figyelt kérdés
Tudom célratörőbb ha az ember lassan fogy heti 1 kilójával, de ha valakire olyan gyorsan feljönnek a kilók és már úgy is meg van repedve a bőre akkor létezik valami gyors diéta?

2014. máj. 22. 13:15
 1/3 anonim ***** válasza:

Én nem hiszem el, hogy lehet 6 kilót hízni 2 hét alatt pusztán zabálással.

Szerintem el kéne menned orvoshoz, mert ez nem normális.

A válasz a kérdésedre egyébként: nem.

2014. máj. 22. 13:57
 2/3 anonim ***** válasza:
tapasztalat: en is hiztam mar ennyit kb ennyi ido alalt es volt, hogy sikerult ugyanennyi ido alatt le is adni!!!de egyszer vizsgaidoszakban ket het alatt hiztam 10kilot!!!egesz nap teliszalamis kenyeret zabaltam, de brutal mennyiseget+semmi mozgas, es ezt a 10 kilot 6 het alatt sikerult leadnom utana, eleg szigoru dietaval... de azert hajra!!!!:)
2014. máj. 22. 14:21
 3/3 Mi közöd Tőle ***** válasza:
Aztán az egy más kérdés, hogy ez mennyire tesz jót a szervezetnek. Ezt azért nem tudom megérteni. Én "fénykoromban" a gabona, tej és cukor gazdag étrendem mellett is "csak" havi 1 kilókat híztam, az volt a legdurvább. Le a kalappal előttetek. :)
2014. máj. 22. 17:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!