2 nap zabálással tényleg ennyire el lehet rontani (éjjel fél 4kor)?
1. Karácsonykor sem volt baj a túl magas kcal bevitel... még akkor fogytam is szerintem. Ellenben szilveszterkor házibuliban voltam: megittunk 2-en egy üveg whisky-t kólával. 31-én "diétás" napom volt, tudtam hogy este úgyis enni fogok a barátomnál meg neki olyan az anyuja hogy mindig ad kaját... tehát 31-én reggel nem ettem magos zsömlét/zabkását meg ebédre sem ettem barnarizst semmi ch-t csak tojásfehérjét reggel, meg sok zöldséget gyümit tudjátok.
31-én Este ettem:
- tészta (nem durum sajnos) tejföl jó sok porcukorral
- anyum csinált rumosgolyót a barátomnak, meg a családjának, na abból ha 12 db-ot nem ettem akkor egyet se
- 4 db 5-6 cm átmérőjű linzertészta alapú dióssüti
Mást este nem ettem, csak ittunk (alkohol sok kcal, tudom... ezért nem iszom gyakran) whisky-t meg kólát (nem diétás kóla)
Fél 4kor arra ébredtem hogy korog a gyomrom, és megettem 5 db sós stanglit, amit a barátom édesanyja sütött. Szerintem mindegyik volt minimum 80 gramm, ha nem 100 gramm mindegyik. Egy sós stangli szerintem simán megvan 280 kcal... így 5*280 => 1400 kcal.
Meg elsején reggel is ettem 2 db sósstanglit, meg diós beigjlit egy szeletet. Utána mikor hazamentem koradélután otthon már diétás napom volt, vagyis zöldséget, gyümit és sovány fehérjét ettem.
A súlyom 31-én reggel tökre jó volt, éreztem hogy fogytam, és kb. 2-4 kg kellene még az álomsúlyig.
Viszont ma van 5-.e és a 31.-ei súlyomhoz képest még mindig +2,8-at mutat a mérleg kb...
pedig már diétásan eszem, semmiféle süti stb, sőt inkább visszafogom magam. Meg vizsgaidőszak van, tanulok szóval nincs nagyon időm élvezni a kajákat...
a másik hogy igaz karácsonykor csak otthon tornáztam, de elmentem edzeni most 2 napja igaz nem futópad, hanem ellipszis tréner. Nem kellett volna gyorsítania az anyagcserémet? Meg a vizsgák miatt most többet cigizek (eddig egy héten kb 5-6 szál) most meg van hogy 1 nap 5 szál...
komolyan, ennyire elrontottam ezzel a hajnali 4-es sós stanglis zabálással?? Mert ha víz lett volna meg széklet az már rég lement volna nem?? Komolyan szerintem 31-én és elsején összesen tuti megettem vagy 5000-5500 kcalt :( :(
Miért vagy ennyire butácska? Miért a mérleget nézegeted? Az semmit sem ér! Testzsíryzázalékot kell méretni, és ott meg tudják mondani. Ám 7000 kcal egy kiló zsír.. Annyit meg nem ettél..
Én meg dec24 től-jan2.-ig zabaltam.. Volt h napi 6000 kcal is lement:d és 1dkg al kevesebb vagyok:D
"Méregtelenítettem", vagyis tartottam zöldség + gyüminapot de csak azért mert nagyon nem kívántam a kaját... (vizsgaidőszak és egyik nap vagy 2 nap is nem kívántam a kaját) max 400 kcalt ha bevittem
De most reggeliztem, tojásfehérjét, sok zöldséget, ubi, saláta paradicsom meg rozsos zsömlét.
2. hozzászóló: gratula a fogyáshoz!
amúgy szeretem mostanában a sót nagyon, "rászoktam" mondhatni... :/ lehet ez is vizet köt meg, de a fenébe is, már kevesebb kg akarok lenni!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!