Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Szerintetek ez normális?

Szerintetek ez normális?

Figyelt kérdés

Megnéztem ma (tegnap, tegnapelőtt meg azelőtt stb. nem), hogy hány kcal-t eszek egy napomon. Összeszámolgattam ettem még azt is hozzáadtam. Tattara tattara. És jött a döbbenet miszerint ma eddig: 362 kcal-t fogyasztottam. De éhes nem vagyok, nem fáj a fejem és semmiféle egyéb testi tünetem nincs arról hogy keveset ettem volna.

Ma ettem: tejeskávé 2 dl (ezt mondjuk ittam nem ettem); 1 g száraz kolbincs (a magyar szívem felé húzott); 5 g szalonna + fél szelet fehér kenyér; 125 g csokipuding; 1 dl limonádé. Meg 2 dl víz ami siralmasan kevés és 0 kcal.

Persze még vacsora lesz de akkor is. A mérleg szerint, a BMI szerint nem vagyok sovány. Akkor ezt normális értéknek vegyem így?

2014. máj. 21. 18:31
 1/8 anonim ***** válasza:
51%

1 g száraz mi? és 5 g szalonna?

Nem tudom mit kérdezzek. Normális vagy az a jó kérdés, vagy mi lenne.

Hogy lehet 5 grammot enni valamiből?

Meg minek eszel kenyeret és csokipudingot, amikor mindkettő cukros/keményítős étel.

Pont a szalonna és a kolbász lenne a hústermék. Zöldségekkel nem sokat szórakozol? :D

2014. máj. 21. 18:36
 2/8 A kérdező kommentje:
1 g száraz kolbász. És úgy hogy van amikor belecsipegetek valamibe de nem eszem meg teljesen. Egyszerűen csak a szemem kívánja. Volt amikor májjal voltam így csakhogy megettem. Azután egész este hánytam mert nem tetszett a gyomromnak. :/
2014. máj. 21. 18:45
 3/8 anonim ***** válasza:
65%

Ha hánysz, akkor gyógyítsd ki a betegséged.

Ember 1 grammokat nem eszik, mint ahogyan kutya sem pedig a kutyák kisebbek mint te, elvileg.

Ha mégis ennyi kajával jóllaksz, akkor a kenyeret és a pudingot cseréld le húsra, zöldségre és örülj, hogy nagyon takarékos vagy. Bár én is élnék 400 kcal-on, olcsóbb lenne :D

2014. máj. 21. 18:47
 4/8 A kérdező kommentje:

A csokipuding finom. Szeretem és kész. Na persze nem cukorral eszem. A kenyér pedig... Hát ez alap egy ember életében. Van aki sokkal többet eszik ilyet mint én.

És szinte minden nap eszem zöldséget és/vagy gyümölcsöt. :)

2014. máj. 21. 18:49
 5/8 anonim ***** válasza:

A kenyérevő embereknél a betegséek is alapk, amúgy.

Nem ch evő vagy.. mondjuk te már eleve extrém vagy a napi 400 kcal-oddal, ez amúgy még mindig hihetetlen. :D

2014. máj. 22. 12:36
 6/8 A kérdező kommentje:

#5 Kérdeztem valamit. Hozzáteszem normálisan. Erre fel te mintha olyan nagy ember lennél elkezded minősíteni. A kultúrált fogalmat ismered? Ha igen légy oly szíves és ne kelljen miattad szégyenkeznem mint magyarnak.

Morris, amúgy tegnap a vacsorámmal együtt 700 kcal körüli értéket kaptam. :) Azért fentebb ment a határ.

2014. máj. 22. 15:20
 7/8 anonim ***** válasza:

Az is menő ha így aktívan tudsz élni.

Én még mindig az 1 meg 5 gramm kaján vagyok kiakadva. Mármint, nem tudok ilyen kis mennyiségeket mérni, helyre tenni magamban. Érted, nagyobbat harapok szalonnából, kolbászból és akkor ez csak egy falat :D

Alapvetően azért kellene jóval többet enned szalonnából/kolbászból/húsból + zöldségekből, mert ezekben vannak tápanyagok. Most a kalóriákon túl.

A kenyérben és a pudingban nincsenek. Energia van bennük, életben lehet maradni, de nem jól működő szervezettel. A betegségek fő oka a tápanyaghiány és a toxikus anyagok (pl. kenyérben a glutén).

Most nem eszel minőségi ételt és nem lehet azt mondani hogy bármilyen mikrotápanyagból eleget ennél. De van egy fizikai tested amit életben kellene tartani :D

2014. máj. 22. 15:44
 8/8 A kérdező kommentje:

Értem én. Ma többet nyomtam le a torkomon mert ez a bizonyos fizikai test meg lett munkálva futással. Amit meg nem bírok. Inkább sétálok meg biciklizek 25 kilómétereket minthogy 1-et lefussak. :P Szóval húst, krumplit, uborka salátát is ettem. De a csokipudingom nem maradt el. :)

Emiatt a "nagyot harapok és oda a fele" miatt kell felszeletelni vékonyan és "katonákat" vagy szendvicset csinálni belőle... De hogy harapod a szalonnát? A kolbász még rendben de szalonnát? :)) Ejj.

Megfigyeltem mennyit eszik a környezetem. Csupa pékáru. Sajtos kocka, rácsos, csokis ilyen-olyan sütik, pogácsák, fornettik. Néha egy-egy alma és ezzel vége is. Meg folyton megy a csoki. És ezt úgy hogy minimum 3 db pékáru + lehet csoki, cukros üdítő. :/

2014. máj. 22. 18:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!