Az elébb megettem egy bundás kenyeret sok magvas barna kenyérből készült kenyérből, és 241 kalória volt de úgy érzem hogy még követeli a tápanyagot a szervezetem, úgy érzem még éhes vagyok.
Le nyomhatom egy kis tojás levessel?
Ma 469 kalóriát ettem ma összesen eddig.
Eredetileg 1200 kalóriát kéne estig megennem minden nap.
Mehet a leves ugye?
Lehet még nem egészen jó az elképzelés erről a fogyás dologról.
A 'nassolás' és a 'leves' megenevézek kötetlen beszélgetésben, csevegésben használhatóak. Viszont a valóságban semmi lényegi információt nem hordoznak.
Ami számít az az, hogy MIT eszünk, annak MILYEN várható hatása van a szervezetünkre, esetleg még a MENNYIT is számíthat, de ennek a fontossága másodlagos.
A leves lehet egy lisztes étel is, ami a búzalisztfogyasztás hátrányaival jár, lehet tejterméket tartalmazó étel is, ugyanakkor lehet hús / zöldség tartalmú étel is.. Nem mindegy
A tojás jó.
A bundáskenyér viszont valóban tápanyagszegény, egyszerű keményítő bevitel betegségokozó gluténtartalomal, mellete még egy olajos étel is, a növényi olajokat csak mostanában divat az ételeinkbe keverni, de sosem volt jó ötlet a fogyasztásuk mert abszolút nem ideális arányban tartalmaznak omega3/omega6 zsírsavakat. Így gyulladásfokozónak tekinthetők.
Tehát egy bundáskenyér alapú étkezéstől sajnos sok jót nem kell várni :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!