Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Miért hízom? (bővebben lent)

Miért hízom? (bővebben lent)

Figyelt kérdés
Elvileg napi min. 1500 kcal-t kéne megennem,viszont gyakorlatban ha napi 600 kcal-nál többet eszem, akkor kb. 1 hét alatt hízok 3 kilót.Miért? 15/l

2014. márc. 30. 22:20
 1/8 anonim válasza:
Ez vicc egy hėt +3 kilo.
2014. márc. 30. 22:48
 2/8 A kérdező kommentje:
Nem vicc,múlthéten ilyenkor (reggel,éhgyomorral) 49 kg voltam, ma reggel pedig 52 kg..Etethetem magam azzal,h ez csak víz biztosan v vmi más,de látszik is...
2014. márc. 30. 23:01
 3/8 anonim ***** válasza:

Két dologra tudok gondolni:

1. vacak kajákból viszed be a kalóriákat

2. hosszabb ideig alapanyagcsere alatt ettél, így lelassult az anyagcseréd

2014. márc. 31. 02:02
 4/8 anonim ***** válasza:
Ha a napi 1500 kcalt ennéd, akkor nem akarna a szervezeted feltétlen taktározni, a 600 kcal gyakorlatilag koplalás.
2014. márc. 31. 07:51
 5/8 anonim ***** válasza:
Nem kell most megjöjjön? Én pont 3 kilóval vagyok több olyankor mindig. Amúgy én elhiszem, én is simán hízok ha annyi kalóriát eszem, ami az okos szerint megfelelő:(
2014. márc. 31. 11:55
 6/8 anonim ***** válasza:
Ha állandóan nálad lenne egy kis füzet és toll, és azonnal, de szigorúan beírnád, hogy mit eszel-iszol, akkor meglepődnél, hogy menyivel többet, mint azt leírod !
2014. márc. 31. 12:48
 7/8 anonim válasza:

Napi 600 kalória? Az tudod mennyi? Kb 3 szelet kenyér. Megeszel ebédre egy levest+egy nem is annyira hizlaló másodikat, és csak az egyedül vagy 1000 kalória.

Olyan nincs, hogy valaki kevesebb kalóriát eszik, mint amennyi kell a súlya fenntartásához, és hízzon.

Tehát vagy többet ettél, mint gondolod, vagy rossz a mérleg.

2014. ápr. 10. 17:19
 8/8 anonim ***** válasza:

tegnap 17:19

Dehogynem lehet!

Ha 1500 kalóriánál többet eszek simán hízok...Akkoris ha ezt a kalóriát egészséges kajákból viszem be...:( Sajnos itt sokan nem tudják elhinni és el se tudják képzelni, hogy egyesek milyen ütemben tudnak hízni...

2014. ápr. 11. 08:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!