Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miért csak hasra hízom? Mit...

Miért csak hasra hízom? Mit csinálok rosszul?

Figyelt kérdés

Az utóbbi időszakban nagyon sokat fogytam, és már a BMI-m is azt írta, hogy sovány vagyok, meg magamon is láttam, hogy najó, ez így tényleg nem oké, és elhatároztam, hogy ezen változtatni fogok. Mert átlaghoz képest sokat sportolok, és nem igazán látszik meg, mert annyira vékony vagyok. Tehát több szénhidrátot kezdtem el bevinni, 5-6 x tskg, már két hete kb. Kilóban látom, hogy fel is jött, illetve a hasamon látszik meg nagyon! De emellett sovány vagyok szóval elég hülyén néz ki, és hülyén is érzem magam. Mit csinálok rosszul? Sportolni ugyanúgy sportolok, és a napi kardiót nem tudom kikerülni, tekintve, hogy elég sokat kell gyalog járkálnom. Fehérlisztes, cukros egyéb anyámkínját meg jórészt teljesen mellőzöm az életemből.

Légyszi segítsetek!

2013. nov. 8. 17:22
 1/2 Mi közöd Tőle ***** válasza:
Ha izmot szeretnél szedni magadra és nem zsírt akkor fehérjét kell enned, nem pedig szénhidrátot... 5-6 x tskg szénhidrátot gondolom barna kenyérből, durum tésztából meg barna rizsből viszed be... Azt hiszed, hogy azok olyan jó cuccok? Alig-alig valamivel csak, mint az "egészségtelen" társaik. Egyél meg napi 40-50 deka húst (lehetőleg zsírosabb fajtát! még a végén fehérjemérgezést kapsz) meg 6-8 tojást. És egyél meg napi 50-70 gramm ch-t zöldségből, és némi gyümölcsből.
2013. nov. 8. 22:00
 2/2 anonim ***** válasza:

Ha lány vagy, akkor nem kell 5-6 ch, hanem csak 3!

ÉN is úgy jártam mint te, de én nem csaptam bele egyből ilyen sok ch-ba, mert ez a mennyiség férfiaknak kell tömegeléskor!

Lányoknál 3 max 4g ttkg ch(zabpehely, barnarizs, tk kenyér, durum tészta, sok-sok-sok-zöldségek!)

2g ttkg fehérje (tojás, hal, sovány túró, sovány sajt, csirke/pulykamell, halak.)

és természetesen zsírok (halolaj, lenmagolaj), telítetlen zsírok. (kb. 0,5-1 ttkg)

És maradjon meg az edzés, súlyzózz, a kardió maradjon is..

2013. nov. 9. 09:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!