Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 1. Miert nem hizok? 2. Nem is...

1. Miert nem hizok? 2. Nem is fogok vagy majd csak kesobb fog meglatszani rajtam? 3. Hogy-hogy en nem hizom vissza a leadott kilokat? 4. Valami tanacs amivel letudnek szokni az edessegrol mert azert cukros nem szeretnek lenni? 173cm/44kg/17eves lany.

Figyelt kérdés
Sziasztok!! En amikor kisebb voltam(9-10) eves akkor tulsulyos voltam es elkezdtem fogyozni.Le is adtam 15 kilot viszont utana mar nem kivantam az etelt es nem voltam sosem ehes es ez vezetett ahhoz hogy a vegen meg mar alultaplalt lettem. Most korulbelul 7-8 honapja elkezdtem normalisan enni es az etvagyam is megjott halistennek.Viszont sajnos 1 grammot sem hiztam es maradtam ugyanugy alultaplat mint voltam. Viszont most korulbelul 1 honapja nagyon raszoktam az edessegre es nem tudok kibirni egyetlen egy napot se edesseg nelkul. Es elegge sok kcal viszek(3000kcal) be mar vagy 1 honapja de meg mindig semmi valtozas nincs az alakomom/sulyomon.
2013. aug. 26. 03:36
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
56%

Nem tudom, de én szerencsésnek tartalak.

Én is imádom az édességet, de visszafogom magam, napi 1000 kcal körül eszem csak, és HÍZOM.

Ezt ne akard!

2013. aug. 26. 07:10
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Még több kaja kell, de jobban járnál, ha összetett szénhidrátból ennél többet (rizs, krumpli, tészta, zabpehely) , nem pedig cukrokkal tömnéd magad. Nem hiányzik neked sem egy későbbi cukorbetegség, ami kialakulhat a sok gyors ch-tól.
2013. aug. 26. 07:16
 3/11 anonim válasza:
Nekem is magas a vércukor szintem, ezért a doki azt ajánlotta, hogy ne egyek nagyon cukros ételeket, ha nem akarok felnőtt koromra cukorbeteg lenni. Tehát több mint1 éve teljeskiörlésű kenyeret, durum tésztát és diabetikus csokit eszem. Szerintem az jó lenne ha diabetikus csokit ennél, amiben fruktóz van és szerintem ezzel meg is tudod előzni a cukorbetegséget, persze azt is mondják, hogy nem feltétlenül attól lesz valaki cukorbeteg, mert sok édességet eszik, a stressz is okozhatja.
2013. aug. 26. 21:40
 4/11 anonim ***** válasza:
Nem feltétlenül, de esélyesebb így.
2013. aug. 26. 21:44
 5/11 anonim ***** válasza:

Így majd sikerül tönkretenni a fogaidat és beszerzel egy hóttig tartó cukorbetegséget. Megéri?

Inkább egyél tápláló kajákat, több gyümölcsöt.

2013. aug. 29. 10:03
 6/11 A kérdező kommentje:
Eszek minden fele etelt draga utolso:) Csak mostanaban az edesseget is bele tettem az etrendembe de attol meg eszek minden fele etelt tehat egyaltalan nem ,,ehezek" meg valogatos sem vagyok.
2013. aug. 29. 10:36
 7/11 anonim ***** válasza:

Olyan nincs (HA EGÉSZSÉGES vagy), hogy zabálsz és semmit se hízol.

Ennek oka van.

Vagy:

-te csak azt hiszed, hogy eleget eszel, de valójában nem

-lemozgod, amit beviszel

-vagy szétcseszted a szervezeted az evészavaroddal és kivizsgálásra lenne szükséged (vérvétel, hormonpanel - pajzsmirigy és a többi).

Olvasd el:

[link]

2013. aug. 29. 11:54
 8/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen mindenkinek:)

Koszi utolsó!!

De ahogy így átolvastam minden egység megvan nekem ami a hízáshoz kellene és meg sem. És elég jó ételeket eszem szerintem.

Ma például :

Reggeli: 2 szendvics ( fehér kenyér,vajkrém,sajt,sonka),kettő banán,egy gyümölcsös joghurt

Tízórai: 2(nagyobb)csirkemell fehér rizzsel,barack befőttel,salátával

Ebéd:Egy nagy adag Turós tészta jól meg tejfolozve a tetejét.

Uzsonna: 3 szelet zsíros kényér fél kg szőlővel

Vacsora: Egy tányér tejberizs jól megszórva fahéjjal. egy darab ananász.

Sportolni nem sportolok és mozogni sem mozgok szinte semmit.

Vérvételen nem rég voltam (2-3 hónapja) és nem volt semmi rossz eredményem úgyhogy nem tudom mi lehet a probléma.

Az anyagcserem elég gyors. Szinte minden 2. étkezés után megyek wc-re.

2013. aug. 30. 02:21
 9/11 anonim ***** válasza:

Sima vérvétel nem is mutatja ki.

A pajzsmirigyre pl. normál esetben nem kérdeznek rá a kérőlapon és a (többi) hormon szintjének a kimutatásához is speciális vérvétel kell.

Fordulj endokrinológushoz!

A hízásképtelenség is ugyanolyan betegség, mint az, amikor valaki képtelen fogyni.

A leírásod alapján lehet, hogy emésztési problémád van.

Okozhatja allergia is és ennek következtében a tápanyag emésztetlenül végigszáguld a szervezeteden. Hiába eszel jót és jó mennyiségben, ha semmi sem hasznosul belőle.

2013. aug. 30. 07:21
 10/11 anonim válasza:
hat en is igy voltam , pont mint tee es en vitaminoktol es zsirosabb eletekk miat 2 honap utan meghiztam 2 kilo-val tobb lettem es igy pont jo vagyok mert nagyon sovany voltam . Csoki, zsirosab elet 1 heten 3 szor; es vitaminok remelem segithetem :))
2013. szept. 15. 18:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!