1. Miert nem hizok? 2. Nem is fogok vagy majd csak kesobb fog meglatszani rajtam? 3. Hogy-hogy en nem hizom vissza a leadott kilokat? 4. Valami tanacs amivel letudnek szokni az edessegrol mert azert cukros nem szeretnek lenni? 173cm/44kg/17eves lany.
Nem tudom, de én szerencsésnek tartalak.
Én is imádom az édességet, de visszafogom magam, napi 1000 kcal körül eszem csak, és HÍZOM.
Ezt ne akard!
Így majd sikerül tönkretenni a fogaidat és beszerzel egy hóttig tartó cukorbetegséget. Megéri?
Inkább egyél tápláló kajákat, több gyümölcsöt.
Olyan nincs (HA EGÉSZSÉGES vagy), hogy zabálsz és semmit se hízol.
Ennek oka van.
Vagy:
-te csak azt hiszed, hogy eleget eszel, de valójában nem
-lemozgod, amit beviszel
-vagy szétcseszted a szervezeted az evészavaroddal és kivizsgálásra lenne szükséged (vérvétel, hormonpanel - pajzsmirigy és a többi).
Olvasd el:
Köszönöm szépen mindenkinek:)
Koszi utolsó!!
De ahogy így átolvastam minden egység megvan nekem ami a hízáshoz kellene és meg sem. És elég jó ételeket eszem szerintem.
Ma például :
Reggeli: 2 szendvics ( fehér kenyér,vajkrém,sajt,sonka),kettő banán,egy gyümölcsös joghurt
Tízórai: 2(nagyobb)csirkemell fehér rizzsel,barack befőttel,salátával
Ebéd:Egy nagy adag Turós tészta jól meg tejfolozve a tetejét.
Uzsonna: 3 szelet zsíros kényér fél kg szőlővel
Vacsora: Egy tányér tejberizs jól megszórva fahéjjal. egy darab ananász.
Sportolni nem sportolok és mozogni sem mozgok szinte semmit.
Vérvételen nem rég voltam (2-3 hónapja) és nem volt semmi rossz eredményem úgyhogy nem tudom mi lehet a probléma.
Az anyagcserem elég gyors. Szinte minden 2. étkezés után megyek wc-re.
Sima vérvétel nem is mutatja ki.
A pajzsmirigyre pl. normál esetben nem kérdeznek rá a kérőlapon és a (többi) hormon szintjének a kimutatásához is speciális vérvétel kell.
Fordulj endokrinológushoz!
A hízásképtelenség is ugyanolyan betegség, mint az, amikor valaki képtelen fogyni.
A leírásod alapján lehet, hogy emésztési problémád van.
Okozhatja allergia is és ennek következtében a tápanyag emésztetlenül végigszáguld a szervezeteden. Hiába eszel jót és jó mennyiségben, ha semmi sem hasznosul belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!