1. Miert nem hizok? 2. Nem is fogok vagy majd csak kesobb fog meglatszani rajtam? 3. Hogy-hogy en nem hizom vissza a leadott kilokat? 4. Valami tanacs amivel letudnek szokni az edessegrol mert azert cukros nem szeretnek lenni? 173cm/44kg/17eves lany.
Figyelt kérdés
Sziasztok!! En amikor kisebb voltam(9-10) eves akkor tulsulyos voltam es elkezdtem fogyozni.Le is adtam 15 kilot viszont utana mar nem kivantam az etelt es nem voltam sosem ehes es ez vezetett ahhoz hogy a vegen meg mar alultaplalt lettem. Most korulbelul 7-8 honapja elkezdtem normalisan enni es az etvagyam is megjott halistennek.Viszont sajnos 1 grammot sem hiztam es maradtam ugyanugy alultaplat mint voltam. Viszont most korulbelul 1 honapja nagyon raszoktam az edessegre es nem tudok kibirni egyetlen egy napot se edesseg nelkul. Es elegge sok kcal viszek(3000kcal) be mar vagy 1 honapja de meg mindig semmi valtozas nincs az alakomom/sulyomon.2013. aug. 26. 03:36
11/11 anonim válasza:
Igaza van annak, aki azt írta, hogy sima vérvétel nem elég. Abban nem néznek hormonokat.
Szerintem amúgy inkább felszívódási problémáid vannak, minden 2. étekezés után wc-re menni nem normális, a kaja átszalad rajtad, nincs ideje felszívódni. Ez okozhatja, hogy tönretetted az emésztésedet. Reménykedj benne, hogy rendbejön, de ahhoz normálisan kell enni.
Egyébként a cukorbetegségnek lehet jele pl. az, hogy nem hízol. Az pedig, hogy állandóan kívánod az édességet, az azért van, mert a cukortól megemelkedik a vércukorszinted, és amikor hirtelen lezuhan, ismét megéhezel, megint eszel cukrot, megint emelkedik-zuhan a vércukorszint, és újra és újra eszel. Csak úgy lehet megállítani a folyamatot, hogy 1-2 napot kibírsz cukor nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!