Még semmit nem fogytam?!
Két hete kezdtem életmódot váltani, de még semmi eredménye..Nem eszem édességet, nem iszom cukros üdítőt..a szénhidrátot zöldségekkel és teljes kiőrlésű ételekkel viszem be..fehérjém általában hús, tojás, túró stb. Zsírt magvakból próbálom.
Már olajat sem használok..valamit tuti rosszul csinálok..lehet nem viszek be elég kcalt? 1100-1300 között szokott lenni..vagy amiatt, hogy alig iszom egy nap? 1liter csoda ha meg van..sport még csak heti 3x 3/4 óra
Igen, hacsak nem 150 alatt vagy, akkor bizony túl keveset viszel be.
Főleg ha 18 alatti vagy.
Egyébként meg NE a mérleget sasold! Mérd meg a centiértékeidet! Ha jól csinálod, akkor sokkal többet fogysz körméretben (-> ruhaméretben), mint kilóban!
Én sem fogyok sajna, igaz én a kcalt nem nézem, de csak csökkentett szénhidráttartalmú dolgokat eszek, azt is keveset, hús, zöldség, gyümölcs (csak délelőtt).
Én használok zsiradékot, de csak kókuszzsírt. Az ivásra nagyon figyelek, mert gondom van vele, kb fél liter vízzel ellennék. A munkahelyemen beosztom magamnak az ivást, ott megiszok 2 litert, a délután edzésemen még 1 litert, így a napi 3 liter mindig megvan.
Én heti 6 napot edzek kb 3/4 órát.
Elég sok minden megteszek, de 2 hónap alatt csak 2 kg-ot fogytam, 170 cm vagyok, 75-ról 73-ra fogytam. Pedig mindent betartok, de lassan haladok... Igaz nem sietek sehova :)
Ja igen egyébként 158cm/75kg vagyok
És 18 éves..
Az ivással van a probléma. Ne feledd, hogy sok mindenhez kell a víz. Nagyon sok funkció megy végre a testedben, amihez kell a víz. Többek között a fogyáshoz. Próbáld beosztani magad. Igyál meg minimum egy liter vizet 11-ig. És még egyet 4-ig. Reggel kezd a napodat egy pohár vízzel.
Ezen felül legyen meg a minimum 1300 napi. Amikor edzel, akkor a minimum 1500-1600. Ez is fontos, mert különben a tested el kezd tartalékolni.
A sport nem olyan fontos életmód váltásban. A háromszor heti háromnegyed óra az bőven elég, főleg egyenlőre. Először rázd rendbe az étkezésedet. Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!