Miért nem fogyok?
Két hete fogyózom. Életmódot változtattam (igaz régebb óta, de akkor nassoltam is) és a szerint élek (egészséges ételek csirke, hal, stb...) és napi (egy nap pihenés azért van) 50-60 percet tornázok. 1000-1100 kcalt eszem. Szénhidrát szintem 120g a zsír pedig 36g. 89kg vagyok
Bármilyen tanácsot szívesen fogadok.
Előre is köszönöm a válaszokat

Mert az alapanyagcserédnél sokkal kevesebbet eszel meg, azaz KOPLALSZ!
1200 alá csakis orvosi utasításra, szigorú kontroll mellett lehet menni!
Egyébként is milyen megoszlás ez? Fehérjére ennyi zsír és szénhidrát mellett ~200 kcal, azaz pusztán 50 g marad, holott legalább 1,5 g kellene testsúlykilogrammonként ahhoz, hogy NE az izmaidat add le, hanem a zsírt!

nekem az a tippem hogy azért mert koplalsz. 1100 kalória k...va kevés szerintem.
tudni kéne a nemedet, magasságod, súlyod, és ki kellene számolnod a kalóriaszükségletet fogyáshoz.
én legalábbis így csináltam:)kis csalással...mert én annál kicsit kevesebb kalóriát eszem, mint ami a célsúlyom súlytartásához kell. (1300-1490 között mozog. ritkán felcsúszik 1500 fölé, de 1600 -ig még sose mentem. és 1806 a keretem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!