Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Miért nem fogyok?

Miért nem fogyok?

Figyelt kérdés

Két hete fogyózom. Életmódot változtattam (igaz régebb óta, de akkor nassoltam is) és a szerint élek (egészséges ételek csirke, hal, stb...) és napi (egy nap pihenés azért van) 50-60 percet tornázok. 1000-1100 kcalt eszem. Szénhidrát szintem 120g a zsír pedig 36g. 89kg vagyok

Bármilyen tanácsot szívesen fogadok.

Előre is köszönöm a válaszokat

2014. febr. 24. 20:11
 1/2 anonim ***** válasza:

Mert az alapanyagcserédnél sokkal kevesebbet eszel meg, azaz KOPLALSZ!

1200 alá csakis orvosi utasításra, szigorú kontroll mellett lehet menni!

Egyébként is milyen megoszlás ez? Fehérjére ennyi zsír és szénhidrát mellett ~200 kcal, azaz pusztán 50 g marad, holott legalább 1,5 g kellene testsúlykilogrammonként ahhoz, hogy NE az izmaidat add le, hanem a zsírt!

2014. febr. 24. 20:26
 2/2 anonim ***** válasza:

nekem az a tippem hogy azért mert koplalsz. 1100 kalória k...va kevés szerintem.

tudni kéne a nemedet, magasságod, súlyod, és ki kellene számolnod a kalóriaszükségletet fogyáshoz.

én legalábbis így csináltam:)kis csalással...mert én annál kicsit kevesebb kalóriát eszem, mint ami a célsúlyom súlytartásához kell. (1300-1490 között mozog. ritkán felcsúszik 1500 fölé, de 1600 -ig még sose mentem. és 1806 a keretem.

2014. febr. 25. 00:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!