Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Miért nem fogyok?

Miért nem fogyok?

Figyelt kérdés

Hetek óta diétázom,nem eszem zsírt,cukrot,lisztet. Bár a centi határozottan azt mutatja,hogy fogytam,de a mérleg...

Egy hónap alatt 1 kg ment le. Viszont a derekam 10 centivel keskenyebb. Heti 5x tornázom,diétázom,de a kilók nem mennek...

Miért?? Vagy ne foglalkozzak a mérleggel? Jó ez így?

Teljesen el vagyok keseredve. :(

2014. febr. 7. 09:32
 1/7 anonim ***** válasza:

Ez valami vicc?

Akkor boldog lennel ha 5 cm ment volna le de cserebe 4kg?

2014. febr. 7. 09:37
 2/7 A kérdező kommentje:
Nem lennék boldogabb,de a kilóimból is jó lenne fogyni,mert sok...
2014. febr. 7. 09:44
 3/7 anonim ***** válasza:
Sosem értettem minek a kilókkal foglalkozni és azon nyavajogni. Az a lényeg amit a TÜKÖR mutat. Senkisem látja hány kg vagy viszont azt igen h nézel ki.
2014. febr. 7. 09:52
 4/7 A kérdező kommentje:
Mert rossz érzés, mikor rá állok a mérlegre és semmi látszatja nincs annak amit célom elérésének érdekében teszem.
2014. febr. 7. 09:56
 5/7 anonim ***** válasza:
Ha esetleg mozogz és izmosodsz az is nehéz. Én pl annak örülök minél több kiló vagyok persze izomban
2014. febr. 7. 09:58
 6/7 A kérdező kommentje:
Akkor csak a centikkel foglalkozom ezután,nem a mérleggel :)
2014. febr. 7. 10:16
 7/7 anonim ***** válasza:
A tükör számít nem a mérleg. Ha a tornát keményen csinálod akkor nem kell heti ötször mert túlterheled az izmaid és nem fognak fejlődni. márpedig a tested formáját azok adják. A nem eszem zsírt elég felelőtlen kifejezés tekintve hogy a telítetlen zsírsavak baromi fontosak. a megadott adatok elég szegényesek nem tudunk semmit az étrendedről... Mi a célod a diétával meddig szeretnéd csinálni?
2014. febr. 8. 23:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!