Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Nagyon félek, hogy túlléptem...

Nagyon félek, hogy túlléptem a mai kalória szintem, ugyan is tegnap előtt is túl léptem SOS (többi lent)?

Figyelt kérdés
A napi kcal szükségletem 1390. Kcal égetés átlagosan ( ha nem sportolok) 1940. A reggelim volt 69 kcal,vacsorára pedig már csak egy narancsot fogok enni. Azonban az a baj,hogy ma a városban vettek nekem egy májkrémes kalácsot,aminek a tésztája leveles volt,és nem tudom hogy az hány kcal. Kb. olyan mérete volt mint egy 70 grammos rántott húsnak. Ebédre pedig 6 szem koktélparadicsomot,13 vékony szelet uborkát,és 9 db kis mozzarella golyócskát ettem,egy fél kiflivel. Szerintetek a 69 kcal reggelivel,169 kcal naranccsal,a zöldségtállal,és a kicsi golyókkal,és a kalaccsal túl léptem?? köszönöm
2014. febr. 24. 13:11
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
0%

Meg kéne tanulni, hogy milyen ételnek (anyagnak) mi a hatása.

A tejtermékeknek csak sz.ar hatásuk van, sz.art meg nem eszik az ember..

Mert már így is eléggé beteg és hájas a társadalom. Ezért nem kell még több tejterméket enni. Vagy még több betegség kell, még több hájasító anabolikus hatás?

MINEK kell gennyes tehéntejet erőltetni? Minek?

2014. febr. 24. 21:54
 12/14 anonim ***** válasza:

#10: Már miért sóvárogna az ember olyan után, amire igazából nincs szüksége és nem jó neki? Persze van függőség, ízlés, de azért sok az itt rengetegszer megjelenő vélemény, hogy jajjj nehogy BÁRMIT kizárj, mert abból baj lesz. Ez egyáltalán nem biztos. A legtöbb embernek van olyan, amit nem eszik, olykor ízlés, olykor kényszer, olykor simán elhatározás miatt. Aki allergiás valakire, az sem szokta a falat kaparni, mert nem eheti, többnyire megoldja máshoz (persze van, akit nem érdekel, eszi két pofára a cuccot gyógyszerrel).

A nyúlkajázást sosem értettem. Pont a paleo étel nyúlkaja? :D Én ugyan a vega paleóhoz állok közel, de szerintem elég beteg lenne egy nyúl attól, amit én eszem :D Akad benne zöldség is, de egy normális ember táplálkozásában mindig van (hacsak nem egy múltbéli eszkimó vagy hasonló). Úgyhogy a zöldséget nem látom indoknak, de akkor a paleósok étele miért nyúlkaja? Mert nincs benne kenyér és tej? :D Ez humoros.

2014. febr. 25. 00:21
 13/14 anonim ***** válasza:

utolsó. Leírnád nekem miket eszel? mert ha ki van zárva pl a tészta és a krumpli meg a rizs, akkor onnantól már csak zöldség van, meg gomba, meg tojás, gyümölcs, hús... attól hogy 8 módon fűszerezed, és 10 különböző módon készíted el, még ugyanúgy zöldség marad. És aki csak ezt eszi hússal, az elég egyoldalúan eszik. Ha erős és nem hiányzik neki akkor nekem 8...de nekem hiányoznának dolgok, ezért nem leszek paleós soha. Próbáltam kizárni dolgokat az étrendemből de nekem nem megy. gyenge vagyok. ez van.

Ez egy vélemény a sok közül. Nem kell vele egyet érteni. Nekem az orvosom javasolta hogy ne zárjak ki olyasmit amit szeretek. És ez bejön. egyébként én nem fogyasztok tejet, mert nem szeretem. viszont sajtot igen, és kefírt is néha. Ettől még nem döglök meg....viszont igen is hiányozna ha nem ehetnék meg egy jó kis uborkasalátát csak azért, mert nem ehetek tejterméket (kefírt), vagy nem ehetek meg egy nyomorult adag spagettit, csak mert nem ehetek tésztát....vagy egy kis krumplipürét néha....

2014. febr. 25. 00:38
 14/14 anonim ***** válasza:

"És aki csak ezt eszi hússal, az.."

.. nem lesz elhízott.

.. nem lesz cukorbeteg.

.. nem lesz ízületi gyulladása

.. nem lesz vastagbél gyulladása

.. nem lesz szívbeteg

.. nem lesz vérnyomás betegsége

.. nem lesz rákos

.. úgy eszik ahogyan az embernek kell, nem pedig úgy ahogy a multi cégek, a betegségipar vagy akárki emberellenes gyík azt akarja. Nem mások beteges manipulációjának engedelmeskedik, hanem a természetes normalitáshoz tér vissza.

Hát igen.

2014. febr. 25. 06:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!